Yandex Metrica

İsmail Kartal: Hakem hatalarının hep aleyhimize olması düşündürücü

İsmail Kartal: Hakem hatalarının hep aleyhimize olması düşündürücü

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, İrfan Can Kahveci'ye verilen kırmızı kartın diğer maçlardaki benzer pozisyonlarda gösterilmediğini ve Sarı Lacivertlilere yönelik üst üste hakem hataları yaşanmasının düşündürücü olduğunu söyledi.

Spor

23.01.2024, 18:55

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamada bulundu. Kadıköy'de taraftarın önemine dikkat çeken Kartal, futbolcuların 10 kişi kalmasına rağmen özveriyle mücadele ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Taraftarın verdiği destekle futbolcularım bugün Fenerbahçe ruhunu, karakterini ortaya koydu. 10 kişiyle bile maçı kazanmak için başabaş bir mücadele ortaya koyduk. Mücadele karakterimizi Fenerbahçe armasına yakışır bir şekilde ortaya koyduk. 

Bütün taktik çalışmalarımız hepsi harfi harfine işliyorken birdenbire ne olduysa kırmızı kart devreye girdi. Ancak asla geriye yaslanmadık. Kazanmak için mücadele ettik. Tam 4 tane yüzde 100 gol pozisyonumuz var. Geldiğim günden beri her zaman diyorum ki, 'taraftarımız varsa biz varız, onlar bizim her şeyimiz.' 

Bugün taraftarlarımızın verdiği sinerjiyle futbolcularımızın neler yapabileceğini herkes gördü. Onlara çok teşekkür ediyorum. Lütfen bu takımı yalnız bırakmasınlar ve bize güvensinler."

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

İKİNCİLİK ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR

(Kırmızı kartın ardından hakemle yaşadığı diyalog) Böyle bir maçta verilen kırmızı kartın benzeri diğer maçlarda da veriliyor mu, bunu merak ediyorum. Hakem hatalarının hep bizim aleyhimize olması ve üst üste gelmesi biraz düşündürücü.

11 kişi oynasaydık maçı kazanabilirdik. Çok etkili ataklarımız vardı. 10 kişi kalmamıza rağmen maçı çevirme adına yapmış olduğumuz taktik hamleleri başarıyla yerine getirdik. Her geçen hafta takımımız fizik, taktik ve mental olarak gelişmeye devam ediyor. Antrenman kalitesinden oyuncularım da memnun. Geldiğimiz günden bugüne kadar takımım fizik olarak yukarıya doğru ivmelendi. Şu an ligde en çok top kazanan takım Fenerbahçe. Koşu mesafeleri de ortada. Bugün biz 113 kilometre koştuk. 11 kişiden hesaplarsanız ortalama 8 km daha koyun, 121 kilometre koştuk. Lig ikinciliği şansımızın devam ettiğini düşünüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şansımız devam ediyor." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading