Yandex Metrica

İsmail Kartal duyurdu! Atilla Szalai'nin Fenerbahçe'deki kaderi belli oldu

İsmail Kartal duyurdu! Atilla Szalai'nin Fenerbahçe'deki kaderi belli oldu

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, son günlerde takımda ayrılacağı iddia edilen Atilla Szalai hakkında sessizliğini bozdu.

Spor

23.01.2024, 18:39

Vitor Pereira'nın ardından Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna getirilen İsmail Kartal, Ülker Stadyumu'nda yapılan basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Takımın son gidişatı hakkında bilgiler veren Kartal, Avrupa takımlarının transfer listesinde yer alan Atilla Szalai'nin son durumu hakkında bilgi verdi.

Süper Lig, Avrupa Konferans Ligi ve Türkiye Kupası'nda yoluna devam ettiklerini aktaran tecrübeli teknik adam, "Üç kulvarda mücadele ediyoruz. Attila Szalai gibi bir değeri bugün verirsek, onun yerini nasıl dolduracağız? Şu anda Szalai'nin ayrılması gibi bir durum söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

İSMAİL KARTAL: ENERJİYİ DÜŞÜK GÖRDÜM

Oyuncuların seviyesini yukarı çıkarmak için çalışacaklarını söyleyen İsmail Kartal, "Sezon sonu için bir şey yok. Konuşmadık da. Ben Fenerbahçeliyim. Kulübüm için en doğru yolu buluruz. Bana bu görevi layık gören başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Samandıra'da 7-8 gündür vakit geçiriyoruz. Şu anda oyuncularımızın mental olarak biraz enerjisinin düşük olduğunu gözlemledim." değerlendirmesinde bulundu. 

Resim

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading