Yandex Metrica

İsmail Kartal'dan derbi yorumu: Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun

İsmail Kartal'dan derbi yorumu: Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun

Türkiye’nin en büyük derbilerinden biri olan Fenerbahçe – Galatasaray derbisi  Sarı-lacivertli ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ”Taraftarımıza bu galibiyet armağan olsun” dedi.

Spor

23.01.2024, 19:07

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Ezelil rakiplerini kendi seyircisi önünde deviren Sarı-lacivertli ekipte teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden İsmail Kartal şunları kaydetti:

Bu maça çok iyi hazırlandık. Bu maçın önemini ve anlamını anlattım. 'Kendi işimizi yapalım' dedim ve sahada bunu yaptık. Rakip kim olursa olsun, kendi oyunumuzu oynamaya çalışıyoruz. Oyunda da sakin kaldık ve beklemesini bildik. Zaman zaman iyi baskı yaptık.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

KEREM VE BABEL’E ÖNLEM ALDIK

Galatasaray'ın Barcelona maçı dahil 7-8 maçını analiz ettik. Çok fazla pozisyon vermedik. Onlar hızlı hücum yapacaklardı, böyle de oldu. Kerem Aktürkoğlu ve Ryan Babel'e de önlem aldık.

Samet Akaydin Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Yunanistan devinden karar çıktı! Samet Akaydin Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Yunanistan devinden karar çıktı! Haberi Görüntüle

MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Büyük Fenerbahçe taraftarına bu galibiyet armağan olsun. Bu takıma güvensinler, onları mahcup etmeyeceğiz. Camiamıza hayırlı olsun. Oyuncularıma teşekkür ederim.

Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Haberi Görüntüle

YÖNETİCİLERİMİZ BİZE GÜVENİYORLAR

Benden önce, benden sonra, kimseyle yarışmak gibi bir düşüncem yok. Başkanımız, yöneticilerimiz, taraftarlarımız artık bize güveniyorlar. Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Oyuncularımızla bütünlük sağladık.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading