Yandex Metrica

İrfan Can neden taraftarın üzerine yürüdü? Detaylar ortaya çıktı

İrfan Can neden taraftarın üzerine yürüdü? Detaylar ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'a mağlup olduğu maçın ardından İrfan Can Kahveci'nin taraftarlarla yaşadığı gerginlik, menajeri Batur Altıparmak tarafından açıklandı. Altıparmak, yaşanan olayın bir Türk taraftarın sürekli küfürleri ve tahrikleri olduğunu belirtti.

Spor

23.01.2024, 21:47

Fenerbahçe'nin Danimarka deplasmanında 6-1 mağlup olduğu maçın ardından yaşanan olayın perde arkası ortaya çıktı. İrfan Can'ın menajeri Batur Altıparmak, mücadele sırasında bir Türk taraftarın sürekli küfür ettiğini ve bu nedenle İrfan Can'ın tepki gösterdiğini açıkladı.

İngilizler çıldırdı! Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye servet İngilizler çıldırdı! Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye servet Haberi Görüntüle

OLAY TÜRKLERİN BULUNDUĞU BLOKTA OLDU

Altıparmak, yaşanan gerginliğin yaşandığı tribünün Danimarka'da yaşayan Türklerin bulunduğu bir blok olduğunu ifade etti. Oyuncunun maç sonunda tribüne gitme nedeninin bu taraftarın sürekli küfürlerine tepki göstermek olduğunu söyledi.

Tüm dikkatleri üzerine çekti! İşte Trabzonspor'un yeni yıldız adayı Tüm dikkatleri üzerine çekti! İşte Trabzonspor'un yeni yıldız adayı Haberi Görüntüle

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi kim olacak? İşte muhtemel rakipler Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi kim olacak? İşte muhtemel rakipler Haberi Görüntüle

İRFAN CAN'IN TEPKİSİ TAHRİKLER NEDENİYLEYDİ

Batur Altıparmak, İrfan Can'ın maç sırasında ve sonrasında aldığı küfürlere karşı tepki gösterdiğini ve bu durumun tahriklere dayanmadığını vurguladı. Olayın Türk taraftarın sürekli küfür etmesiyle başladığını belirten Altıparmak, İrfan Can'ın duygusal bir tepki verdiğini ifade etti.

Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan İrfan Can'ın menajeri Batur Altıparmak şunları söyledi:

"Maç başından beri, ısınmalar dahil Nordsjælland tribününde bulunan bir Türk taraftar, İrfan Can’a ve ailesine küfrediyor. İrfan da oyuna girerken; ‘Maç sonu görüşürüz’ diyor. Maç sonunda tribündeki o arkadaş, küfürlerine ve tahriklerine devam ediyor. İrfan da tribüne doğru gidiyor. Orası Fenerbahçe tribünü değil ancak Danimarka’da yaşayan Türklerin de bulunduğu bir blok."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading