Yandex Metrica

İnter'den Merih Demiral bombası: Atalanta'ya Merih'i almak için bir başka yıldız ismi veriyorlar

İnter'den Merih Demiral bombası: Atalanta'ya Merih'i almak için bir başka yıldız ismi veriyorlar

Spor

23.01.2024, 22:11

İnter, Merih Demiral'ı transfer ediyor! İtalyan devi, çılgın rakamı gözden çıkardılar

İtalyan devi Inter, genç stoper Merih Demiral'ı transfer etmek için formül buldu. Savunma hattını güçlendirmek isteyen İtalyan ekibi, Atalanta forması giyen Merih Demiral için takas yoluna gidecek. Atalanta, İtalyan devinin Andrea Pinamonti'yi takasta kullanması durumunda milli futbolcuyu, Inter'e satabilir.

İtalyan devi Inter'in Merih Demiral'ı transfer listesine alması gündem oldu. Çağlar Söyüncü'den yüksek bonservis bedeli dolasıyla transferden vazgeçen İnter, bir başka Türk savunmacı Merih Demiral için Atalanta ile görüşmelere başladı.

Domagoj Vida Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı Domagoj Vida Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL İÇİN TAKAS FORMÜLÜ

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Merih Demiral, 20 milyon euro karşılığında Juventus’tan Atalanta’ya transfer olmuştu. Transferde, Merih Demiral için takas formülü gündeme geldi. Atalanta, Inter'in golcü oyuncusu Andrea Pinamonti'yi takasla kadrosuna katarsa, Merih'i gönderecek.Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Pinamonti'yi takasla almak isteyen Atalanta, Merih Demiral'ı da aynı şekilde gönderecek. 24 yaşındaki Merih'in güncel piyasa değeri ise 25 milyon euro.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading