Yandex Metrica

İngiliz milli oyuncudan Mesut Özil'e övgü: Arsenal değerini bilemedi

İngiliz milli oyuncudan Mesut Özil'e övgü: Arsenal değerini bilemedi

Son dakika haberleri... Arsenal'in efsane futbolcularından Sol Campbell beINSPORTS'un özel konuğu olarak İstanbul'a geldi. Mesut Özil'e övgüler yağdıran Campbell, Ronaldo ve Messi için de ilginç bir yorum yaptı.

Spor

05.04.2024, 06:09

İngiltere milli takımının ve Arsenal'in efsane futbolcusu Sol Campbell beINSPORTS'a yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'de forma giyen Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yıldız oyuncunun Arsenal'de gereken değeri görmediğini belirten Campbell, "Form tutması biraz süre alacaktır. Mesut'u yakından takip etmeye çalışıyorum. Çok yetenekli bir oyuncu. Arsenal'da, hak ettiği değeri göremedi... Burada kendini göstermesi için uygun şartlar var. Mesut Özil'in İngiltere'de yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. O; her takımı, çok iyi bir takım haline getirebilecek bir oyuncu. Çok akıllı ve zeki bir futbolcu." ifadelerini kullandı.

Dünya futbolunun en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'ya da değinen Campbell, Messi ve Ronaldo başka bir evrende yaşıyor. Onlarla kimseyi kıyaslayamaz, yerlerine kimseyi koyamazsınız. O rekorları kırmak çok zor olacak." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading