Yandex Metrica

İlkay Gündoğan'dan beklenilen haber geldi! Erden Timur devrede...

İlkay Gündoğan'dan beklenilen haber geldi! Erden Timur devrede...

Galatasaray transfer döneminin başlamasıyla birlikte İlkay Gündoğan transferini bitirerek yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Transfer tahtası başlamasıyla birlikte kollarını sıvayan Sarı-kırmızılı heyet liderliği sürdürmek için bomba transferler yapmayı planlıyor. Son günlerde vitesini yükselten Galatasaray transfer sihirbazı Erden Timur'la sezon sonu sözleşmesi bitecek İlkay Gündoğan'ı renklerine bağlamayı planlıyor.

Spor

23.01.2024, 20:18

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'yi 3-0 deviren Galatasaray puan farkını 4'e yükseltmişti. Bununla birlikte performansında üst seviyeye çıkarmayı planlayan Sarı-kırmızılılar o doğrultuda nokta transferler yapmak istiyor. Şimdi de gündeminde İlkay Gündoğan var.

İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı Haberi Görüntüle

İLKAY GÜNDOĞAN İÇİN GÜN SAYILIYOR

Liderliği ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırmaya niyeti olmayan Sarı-kırmızılılar kadrosunu daha dinamik yapıya çıkartmak için kollarını sıvadı. Erden Timur ve kurmayları geçtiğimiz günlerde Alman asıllı İlkay Gündoğan ile bir transfer görüşmesi yaptı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncu Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK ÖZEL OLARAK İSTİYOR

Geçtiğimiz günlerde Erdem Timur'la transfer toplantısı yapan Başkan Dursun Özbek, "Aklımda İlkay Gündoğan var gerekeni yapın" sözlerini kullandı. Mali olarak zor olacağını söyleyen Erden Timur "Biz elimizden geleni yapalım da. Icardi'ye de 'imkansız' diyorlardı ama aldık" karşılığını verdi.

Erden Timur ve heyeti gecesini gündüzüne katarak 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu için girişimlerine başladı. Önümüzdeki günlerde ön görüşme için Galatasaray heyeti İlkay Gündoğan ile karşılıklı görüşmeye gidecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading