Yandex Metrica

İftar yemeğinde açıkladı: Nuri Şahin yeni Fatih Terim olacak

İftar yemeğinde açıkladı: Nuri Şahin yeni Fatih Terim olacak

Son dakika haberleri... Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk, seçimi kazanması durumunda Antalyaspor'un 33 yaşındaki teknik direktörünü takımın başına getireceği iddia ediliyor.

Spor

23.01.2024, 19:08

Galatasaray'da gözler yeni sezonda görev alacak teknik direktöre çevrildi.

30 Nisan'da yapılacak seçimde adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, göreve gelmeleri durumunda Domenec Torrent ile çalışmayacaklarını bildirdi.

Dün akşam Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin iftar yemeğinde konuşan Metin Öztürk, yerli bir isimle çalışmak istediklerini belirtti.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Artık ailenin lideri benim! TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Artık ailenin lideri benim! Haberi Görüntüle

METİN ÖZTÜRK'TEN NURİ ŞAHİN AÇIKLAMASI

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'in yeni Fatih Terim olabileceğini söylediği iddia edilen Metin Öztürk, "Şu an hiçbir hocayla görüşmemiz yok. Sezon sonu hocamızla yolları ayırırsak, görüşeceğimiz birkaç hocadan biri Nuri Şahin olacaktır. Başkanı da açıkladı, Nuri Şahin'den memnunlar. Nuri Şahin onlardan memnun. Kimsenin mutluluğu üstünde gölge olmayız. Biz Galatasaray'ı ileri götürecek hocalarla bir arada oluruz. Pek çok alternatif var, kimler olduğunu tahmin ediyorsunuz. Nuri hocamız gerçekten pırlantadır. İnşallah Antalyaspor'u iyi yerlere taşıyıp 4-5 sene sonra da milli takımın hocası olacak. Okan Buruk dahil pek çok hoca adayımız var. Biz böyle bir sürprizle gelmiyoruz, planlı geliyoruz." ifadelerini kullandı.

Taraftarların dile getirdiği Fatih Terim'in yeniden görev almak istemeyeceğini aktaran Öztürk, "Bizim yeni Fatih Terim'imizi bulmamız gerek. Bildiğim kadarıyla yurtdışında Fatih Terim'imiz yok. Sezon sonuna kadar Torrent ile devam edip gelecek sezonda takımı yerli bir hocaya emanet edeceğiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading