Yandex Metrica

Icardi'nin paylaşımı Galatasaraylı taraftarı çıldırttı

Icardi'nin paylaşımı Galatasaraylı taraftarı çıldırttı

Galatasaray'ın forveti Mauro Icardi sarı kırmızılı taraftarları sinirlendirdi. Karşılaşma sonrası Milano'ya tatile giden Icardi için sarı kırmızılı taraftarlar yönetime Icardi'ye bu kadar sık izin verildiği için tepki gösterdi.

Spor

23.01.2024, 22:15

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, 10 kişi kalan rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Galatasaray, 3 hafta sonra galibiyetle yeniden tanıştı. Cimbom, puanını 21'e yükselterek maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşti.

FIFA'dan skandal İsrail kararı: Filistin'in başvurusuna ilişkin karar ertelendi FIFA'dan skandal İsrail kararı: Filistin'in başvurusuna ilişkin karar ertelendi Haberi Görüntüle

ICARDI TATİLE ÇIKTI

Sarı-kırmızılılarda geldiği günden beri özel hayatıyla gündemden düşmeyen Mauro Icardi de maçta ilk 11'de başladı. Karışılaşmanın ardından Cumartesi günü yıldız oyuncu seyahate çıktığını gösteren bir paylaşımda bulundu.

Uçaktan bir paylaşım yapan Icardi'ye taraftarlar, daha önce de kendisine sıkça izin verildiği için sosyal medyadan tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading