Yandex Metrica

Icardi vurdu gol oldu! Süper Lig tarihine geçti

Icardi vurdu gol oldu! Süper Lig tarihine geçti

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Başakşehir karşısında attığı penaltı golüyle Süper Lig tarihine adını yazdırdı. İşte detaylar...

Spor

23.01.2024, 22:24

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, Galatasaray formasıyla bu sezonki performansıyla adından söz ettiriyor.

Başakşehir ağlarını sarsan Arjantinli golcü Mauro Icardi, Trendyol Süper Lig tarihinde unutulmaz bir anıya imza attı. Galatasaray'ın, 6. hafta mücadelesinde RAMS Başakşehir'i deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada, Icardi'nin performansı büyük dikkat çekti.

İngiltere neden kaybetti? Southgate tek cümleyle noktayı koydu İngiltere neden kaybetti? Southgate tek cümleyle noktayı koydu Haberi Görüntüle

SÜPER LİG REKORUNUN SAHİBİ OLDU

Sarı kırmızılılar, maçta 43. dakikada Hakim Ziyech'in, 50. dakikada ise Mauro Icardi'nin penaltı golüyle 2-0 öne geçti. Bu golle birlikte Icardi, Süper Lig tarihinde bir rekorun sahibi oldu. Arjantinli oyuncu, Süper Lig'de toplamda 12 maçtır ilk 11'de sahaya çıktığı her maçta fileleri havalandırmayı başardı.

Beşiktaş'ın yeni sezon forması ne kadar? Beşiktaş'ın yeni sezon forması ne kadar? Haberi Görüntüle

GOL ŞOV

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 22 gol kaydeden https://www.trhaber.com/spor, bu sezon da 10 maçta 9 gole ulaşarak takımına önemli katkılar sağlıyor. Performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran Icardi, Süper Lig'in yıldızlarından biri haline geldi.

Galatasaray'ın bu önemli galibiyetiyle birlikte Mauro Icardi'nin kariyeri ve Türk futbolundaki etkisi daha da yükseliyor. Gelecek haftalarda Icardi'nin performansını izlemeye devam edeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading