Yandex Metrica

İbrahimovic rekor kırdı! Milan'ın yenilmezlik serisi sona erdi

İbrahimovic rekor kırdı! Milan'ın yenilmezlik serisi sona erdi

Son dakika haberleri... İtalya'da Fiorentina, zirve mücadelesinde Milan'a çelme takarak yenilmezlik serisine son verdi.

Spor

27.03.2024, 02:47

Serie A'nın 13. haftasında Fiorentina, sahasında ağırladığı Milan'ı 4-3 mağlup etti.

Floransa'daki Artemio Franchi Stadı'nda oynanan mücadelede ligin iddialı ekiplerinden Fiorentina, 15. dakikada Alfred Duncan ile 1-0 öne geçerken, devre bitmeden 45+1. dakikada Riccardo Saponara ile farkı 2'ye çıkardı.

İkinci yarının 60. dakikasında Dusan Vlahovic, skoru 3-0 yaparak geceye damga vurdu.

Bu dakikadan sonra geri dönüş için çabalayan Milan, İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimovic'in golleriyle durumu 3-2'ye getirdi.

85. dakikada Fiorentina’nın golcüsü Vlahovic, bir gol daha atarak, skoru 4-2'ye getirdi.

Mücadelenin son anlarında 90+6. dakikada Fiorentina'da Lorenzo Venuti kendi kalesine attığı golle müsabakanın skorunu tayin etti.

Ruzomberok - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Ruzomberok - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

MİLAN İLK KEZ YENİLDİ

Fiorentina, Milan’ı 4-3 mağlup ederek, konuk takıma bu sezonki ilk yenilgisini yaşattı. Mor-menekşeler, bu galibiyetle puanını 21’e yükseltti ve 6. basamağa çıktı. Kırmızı-siyahlılar ise haftayı puansız kapatarak, 32 puanla 2. sırada kaldı.

Bu arada, OptaPaolo isimli sosyal medya hesabının haberine göre, İbrahimovic, bu karşılaşmada attığı 2 golle ilginç rekorların da sahibi oldu.

İbrahimovic, Serie A'da 2 gol ve üzerinde atan en yaşlı oyuncu unvanını alırken, aynı zamanda 2000'li yıllarda 5 büyük Avrupa liginde bir maçta 2 gol ve üzerinde atan 40 yaşındaki ilk oyuncu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading