Yandex Metrica

Hollanda'da gündem olan Türk! Ahmetcan Kaplan, AZ Alkmaar-Ajax maçını salladı

Hollanda'da gündem olan Türk! Ahmetcan Kaplan, AZ Alkmaar-Ajax maçını salladı

2022 yılında transfer olduğu Ajax'ta ilk resmi karşılaşmasına çıkan Ahmetcan Kaplan performansıyla adeta mest etti. Mücadelenin 36. dakikasında oyuna dahil olan Ahmetcan Kaplan, pas isabet oranı ve rakiplerine kurduğu üstünlükle tüm dikkatleri üzerine topladı.

Spor

11.03.2024, 11:51

Trabzonspor'dan Ağustos 2022'de Ajax'a transfer olan 21 yaşındaki stoper Ahmetcan Kaplan, Ajax ile ligde ilk resmi karşılaşmasına çıktı. Sonradan oyuna giren futbolcu performansıyla göz doldurdu.

Son dakika... Youssef En-Nesyri transferi bitti! Sevilla'dan kritik açıklama Son dakika... Youssef En-Nesyri transferi bitti! Sevilla'dan kritik açıklama Haberi Görüntüle

AHMETCAN KAPLAN'DAN PARMAK ISIRTAN PERFORMANS

Ajax'ın AZ Alkmaar'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada Ahmetcan Kaplan, mücadeleye 36. dakikada Gaaei'nin yerine dahil oldu. 21 yaşındaki stoper, Ajax formasıyla ligde ilk maçına çıkarken 71 kez topla buluştu. 66 başarılı pas yapan Ahmetcan, yüzde 97'lik pas isabet oranını yakaladı. Öte yandan genç savunmacı girdiği 7 ikili mücadelenin 5'inde rakiplerine üstünlük sağlarayarak yıldızlaştı.

Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Haberi Görüntüle

"ÇOK İYİ BİR OYUNCU OLDUĞUNU GÖRDÜK"

Karşılaşmanın sonrasında Ahmetcan Kaplan ile ilgili konuşan Ajx Teknik Direktörü John van't Schip, "Çok iyi iş çıkardı. Ciddi bir sakatlık geçirdikten ve genç takımda birkaç maç oynadıktan sonra hala çok iyi bir oyuncu olduğunu gördük. Defansımız için kesinlikle bir takviye olabilir." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading