Yandex Metrica

Heyecan yaratan transfer! Nwakaeme Trabzonspor’da: Transferin detayları belli oldu

Trabzonspor’da oynadığı zamanlarda yönetimin ve taraftarın beğenisini kazanan Nijeryalı yıldız futbolcu Anthony Nwakaeme geri dönüyor. Nwakaeme transferinin detayları belli oldu.

Spor

21.03.2024, 21:27

Trabzonspor’un şampiyon olduğu sezonda şampiyonluğun mimarlarından biri olan olan Anthony Nwakaeme transferinde flaş bir gelişme meydana geldi.

Süper Lig’de toplamda 4 sezon Trabzonspor forması giyen ve sonrasında ayrılık kararı alan Anthony Nwakaeme uzun bir aradan sonra bordo-mavili ekibe geri döneceği söyleniyor. 

Fenerbahçe, Lugano'yu elerse kiminle oynayacak? FB, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rakibi Fenerbahçe, Lugano'yu elerse kiminle oynayacak? FB, Şampiyonlar Ligi 3. eleme... Haberi Görüntüle

ManU-Real savaşının kazananı belli oldu! Leny Yoro imzayı attı ManU-Real savaşının kazananı belli oldu! Leny Yoro imzayı attı Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR DUYURACAK

Yeni sezona güçlü kadro ile çıkmak isteyen Trabzonspor, transfer döneminin başlamasıyla birlikte eski futbolcusu Anthony Nwakaeme transferini duyurmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor yönetimi iddialara göre Anthony Nwakaeme transferi için geri sayıma geçti ve yıldız ismi resmen açıklamak için seferber oldu.

Bordo mavili taraftarın da çok istediği isimler arasında yer alan Anthony Nwakaeme’nin de geri dönmeye sıcak baktığı iddia edilirken transferin önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading