Yandex Metrica

Hesap vermekten kaçan İsmail Kartal, Danimarkalıları şaşırttı

Hesap vermekten kaçan İsmail Kartal, Danimarkalıları şaşırttı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, dün akşam Danimarka deplasmanında tarihi bir yenilgi aldı ve rakibi Nordsjaelland'a 6-1 mağlup oldu. İsmail Kartal'ın soru almadan basın toplantısını tamamlaması Danimarka medyasının gözünden kaçmadı. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Ekstra Bladet, "Tuhaf basın toplantısı" başlığıyla verdiği haberde dikkat çeken ifadeler kullandı.

Spor

23.01.2024, 21:47

Ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, dün akşam Danimarka deplasmanında tarihi bir yenilgi aldı ve rakibi Nordsjaelland'a 6-1 mağlup oldu. Sahada hiçbir varlık gösteremeyen ve rakibi karşısında diz çöken İsmail Kartal'ın öğrencileri tarihe kara bir leke olarak geçecek utanç verici bir yenilgiye imza attı.

MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? Haberi Görüntüle

''CAMİAMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ''

Maçın ardından konuşan teknik direktör İsmail Kartal, "Çok üzgünüz, bütün taraftarlardan özür diliyoruz. Ama taraftarlarımız şunu unutmasın, evimizdeki Spartak Trnava maçında Fenerbahçe kendisine yakışanı yapacak ve gruptan çıkacak. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Mağlup olduk. Bize yakışmadı, bütün taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileriz." ifadelerini kullanarak soru almadan basın toplantısını tamamladı.

Fenerbahçe'ye gol makinesi geliyor! Mourinho, Portekizli yıldız için devrede Fenerbahçe'ye gol makinesi geliyor! Mourinho, Portekizli yıldız için devrede Haberi Görüntüle

HESAP VERMEKTEN KAÇTI

İsmail Kartal'ın soru almadan basın toplantısını tamamlaması Danimarka medyasının gözünden kaçmadı. Sahaya çıkardığı kadronun yanı sıra yaptığı oyuncu değişiklikleriyle sarı-lacivertli taraftarların ve kamuoyunun tepkisini çeken İsmail Kartal'ın bu tavrı Danimarka medyasını şaşırttı. İsmail Kartal'ın bu tavrı ''Hesap vermekten kaçtı'' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Galatasaray aradığını Copa America'da buldu! İşte o yıldız futbolcu Galatasaray aradığını Copa America'da buldu! İşte o yıldız futbolcu Haberi Görüntüle

TEK SORU ALMADI

Ülkenin önde gelen gazetelerinden Ekstra Bladet, "Tuhaf basın toplantısı" başlığıyla verdiği haberde, şunları aktardı; "İsmail Kartal odaya girdi, mikrofonun başına oturdu ve bir dakikadan az bir süre sonra tekrar kapıdan çıktı. Tek bir soru almadan" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading