Yandex Metrica

Havada panik anları: Fenerbahçe'yle karşılaşacak Kayserispor'un uçağına iki defa yıldırım isabet etti

Havada panik anları: Fenerbahçe'yle karşılaşacak Kayserispor'un uçağına iki defa yıldırım isabet etti

Süper Lig'in 36. haftasında İstanbul'da Fenerbahçe'ye karşı karşıya gelecek olan Kaysersipor kafilesini taşıyan uçağa iki defa yıldırım isabet etti. Zorunlu iniş yapan uçaktaki yolcular büyük panik yaşadı.

Spor

12.05.2024, 14:58

Süper Lig'in 36. kritik maçlara sahne olacak. Bu maçlardan biri de şüphesiz Fenerbahçe-Kayserispor maçı. Bu maçın sonucu sarı lacivertlilerin 6 puan önünde lider durumunda olan Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesine neden olabilir. Sarı lacivertlilerin Kayserispor'a beraberlik ya da mağlubiyetle puan kaybetmesi, Galatasaray'ın da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacağı Fatih Karagümrük'ü yenmesi halinde sarı kırmızılılar şampiyınluğunu son iki haftada alınacak sonuçlara bakmadan ilan edecek. 

Böylesi önem arz eden maç öncesi çok önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'yle Ülker Stadı'nda karşılacak Kayserispor kafilesini taşıyan uçağa kalkış esnasında iki kez yıldırım isabet etti. Kayserispor kafilesi ve uçaktaki diğer yolcular büyük panik yaşarken uçak havalimanına zorunlu iniş yaptı. Kayserispor'un İstanbul'a nasıl geleceği henüz belli değil. 

Resmi açıklama geldi! Galatasaray Jelert ile 5 yıllık sözleşme imzaladı: İşte maliyeti Resmi açıklama geldi! Galatasaray Jelert ile 5 yıllık sözleşme imzaladı:... Haberi Görüntüle

"OYUNCULARIN DURUMU İYİ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, oyuncuların durumunun iyi olduğunu ve kafilenin havalimanında beklediğini söyledi. Koç, şu ifadeleri kullandı: "Kayserispor'umuzun İstanbul seferini yapan uçağına 2 kez yıldırım isabet etti, Erkilet havalimanına dönen uçakta test süreçleri devam etmektedir. Oyuncularımızın durumu iyi ve kafilemiz havalimanında seferin yeniden düzenlenmesini beklemektedir. Camiamıza büyük geçmiş olsun."

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading