Yandex Metrica

Sitede Ara

Hasan Arat'tan yeni teknik direktör açıklaması: 'Manchester United'ın eski hocası hemen gelmek istiyor'

Hasan Arat'tan yeni teknik direktör açıklaması: 'Manchester United'ın eski hocası hemen gelmek istiyor'

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktör konusunda önemli açıklamalar yaptıu. İsim de veren Arat, Manchester United'ın eski hocasıyla görüştüğünü ve bu ismin hemen gelmek istediğini söyledi.

Spor

11.05.2024, 11:55

TRT Spor'da  Özgür Buzbaş, Fırat Günayer, Fatih Doğan ve Engin Aslan'ın sorularına cevap veren Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Beşiktaşlı taraftarlarının merak ettiği birçok konuya açıklık getirdi. Beşiktaş'ın üç sezondur şampiyonluk yarışından çabuk koptuğunu söyleyen Arat, "Beşiktaş, 3 sezondur kasım ayında havlu atıyor. Bu sezon 40 puan fark oldu. Bu, Beşiktaş'a yakışmıyor. Bunu oyunculara da söyledim, 'Bu size yakışmıyor' dedim." ifadelerini kullandı.

Kenan Yıldız'dan 75 bin kişi önünde zafer: Juventus'ta forma giyen milli futbolcu, İtalya'da bir ilki yaşadı Kenan Yıldız'dan 75 bin kişi önünde zafer: Juventus'ta forma giyen... Haberi Görüntüle

"HEMEN GELMEK İSTİYOR"

Teknik direktör konusunda dikkatli davranacaklarını belirten Arat, Türk teknik direktöre daha sıcak olduklarını bildirdi. Basında adı geçen Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Nuri Şahin gibi isimlerin çok değerli olduğunu ifade eden Beşiktaş Başkanı, "Hoca seçimimiz %51 Türk ağırlıklı olacak. Tüm arkadaşlarım Türk hoca konusuna daha sıcak. Sergen hocam da Şenol hocam da Beşiktaş'ın çok değerli insanları. Burada bir ayrışmaya gidilmesini doğru bulmuyorum. Ben, iki hocanın da her zaman Beşiktaş'ın gündeminde olacağına inanan bir insanım. Nuri Şahin de çok kıymetli bir değer." dedi. Arat ayrıca Manchester United'ın eski hocası Ole Gunnar Solskjaer ile görüştüğünü ve bu ismin hemen gelmek istediğini sözlerine ekledi.

Statla ilgili sorulan soruya da cevap veren Hasan Arat şu ifadeleri kullandı: "Stadın çatısı tamamen değişiyor. Güzel bir çatı yapacağız. Ses geçirme testleri yapıldı. Bakanlıktan siyah tribün için izin aldığımız zaman çok daha güzel bir hale gelecek stadımız. İnşallah yeni sezona yetişecek. Deplasman tribünü ile değişiklik olacak. Aynı yerde olacak ama o kadar burnumuzun dibinde olmayacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading