Yandex Metrica

Hasan Arat'a Rıza Çalımbay sorusu: Tecrübeli hoca devam edecek mi etmeyecek mi?

Hasan Arat'a Rıza Çalımbay sorusu: Tecrübeli hoca devam edecek mi etmeyecek mi?

Beşiktaş'ın 2 başkan adayından biri olan Hasan Arat, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Arat, Ankara'daki Beşiktaş JK Genel Kurul üyeleriyle bir otelde buluştu. Rıza Çalımbay'la ilgili soruya cevap veren Hasan Arat, "Rıza hoca şu anda bu göreve layık." ifadesini kullandı.

Spor

23.01.2024, 22:26

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Adaylardan Hasan Arat, Ankara'da Beşiktaş Genel Kurul üyeleriyle bir otelde bir araya geldi. Başkan olduğu takdirde hayata geçireceği projelerden bahseden Arat, 44 yıldır Beşiktaş'ın içinde olan birisi olarak camianın meseleleriyle çok yakından ilgilendiğini belirtti. Kulüpteki iletişim sorunun en büyük problemlerden biri olduğunu söyleyen Arat, "Geçmişte Beşiktaş'ı yönetenler, plazalardan Beşiktaş'ı dizayn etmeye kalktılar. Son 23 güne kadar herkes bana projemi sordu, listemi sordu, ben de 'karşımda kim var, karşımda kimse yok' dedim." ifadelerini kullandı. 

İspanya'nın patronundan şampiyonluk sözleri: Bize kimse bedava bir şey vermedi İspanya'nın patronundan şampiyonluk sözleri: Bize kimse bedava bir şey vermedi Haberi Görüntüle

RIZA ÇALIMBAY SÖZLERİ

Rıza Çalımbay'la ilgili soruya da cevap veren Hasan Arat, Rıza Çalımbay'ın bu göreve layık olduğunu söyledi. Arat, sözlerine şöyle devam etti:

"Geç getirildi aslında 6 Ekim'de getirilmeliydi, doğru bir anlaşma yapılmış, keşke diğer anlaşmaları da öyle yapsalardı. Göreve gelirsek oturur konuşuruz. Alt yapı için de önemli projelerimiz var. Alt yapıda ısrarlı yönetimimiz devam edecek. Taraftarın isteğini de duymazdan gelemezsiniz, doğruları paylaşacaksınız. Dolayısıyla benim ilişkin son derece şeffaf olacak." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading