Yandex Metrica

Hasan Arat mazbatasını aldı! Beşiktaş yönetimindeki görev dağılımını açıkladı

Hasan Arat mazbatasını aldı! Beşiktaş yönetimindeki görev dağılımını açıkladı

Beşiktaş Spor Kulübü'nün yeni başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadı'nda düzenlenen törenle mazbatasını alarak göreve resmen başladı. Arat, yeni yönetimdeki görev dağılımını da açıklayarak Beşiktaşlıları heyecanlandırdı.

Spor

23.01.2024, 21:48

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, seçimin ardından artık herkesin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurguladı. Arat, pazar günkü genel kurulun muhteşem katılımı ve Beşiktaş sevgisinin bir kez daha dünyaya gösterildiğini belirtti. Ayrıca, gelecekteki divan kurulu toplantılarının Beşiktaş'ın şanına yakışır şekilde düzenleneceğini ifade etti.

Beşiktaş tribününe 'Kara Duvar' projesi hayata geçiyor! 10 milyon TL... Beşiktaş tribününe 'Kara Duvar' projesi hayata geçiyor! 10 milyon TL... Haberi Görüntüle

YÖNETİMDE ŞEFFAFLIK VE İŞBİRLİĞİ

Hasan Arat, yeni yönetimde şeffaf ve açık bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini belirterek, seçim sürecinde yaşanan güzelliklere vurgu yaptı. Arat, taraftarların tribündeki birlik ve beraberlik mesajına dikkat çekti ve Beşiktaş'ın, Beşiktaşlılar tarafından yönetileceğini vurguladı. Ayrıca, milli sporcuların yönetim kuruluna dahil edildiğini ve tüm yetkinin Samet Kaptan ve Feyyaz Uçar'a verildiğini açıkladı.

İtalyan devi İspanyolların göz bebeğini aldı! Morata transferi resmen duyuruldu İtalyan devi İspanyolların göz bebeğini aldı! Morata transferi resmen duyuruldu Haberi Görüntüle

SERDAL ADALI İLE İŞBİRLİĞİ

Hasan Arat, eski başkan adaylarından Serdal Adalı ile yaptığı telefon görüşmesini paylaşarak, Adalı'nın yönetim listesinde yer alan isimlerden faydalanmak istediklerini söyledi. Arat, Beşiktaş camiasının bir bütün olduğunu ve kucaklaşma döneminin geldiğini vurgulayarak, kısa süre içinde bu isimlerle görüşmelerin başlayacağını belirtti.

İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu: Benim hatam var! İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu: Benim hatam var! Haberi Görüntüle

Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Haberi Görüntüle

YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI

Başkan Arat, yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımını da açıkladı. İkinci Başkanlığa Hüseyin Yücel, Asbaşkanlıklara Onur Göçmez ve Mete Vardar, Genel Sekreterliğe Dr. Cüneyt Sezgin getirildi. Diğer görev dağılımları ise şu şekilde:

  • Uluslararası İlişkiler ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetici: Yalçın Ayaydın
  • Hukuk Kurulu Başkanı: Av. Altın Mimir
  • Finansman ve Futbol A.Ş'den Sorumlu Yönetici: Kaan Şakul
  • Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetici ve Futbol Basın Sözcüsü: Feyyaz Uçar
  • İletişimden Sorumlu Yönetici: Prof. Dr. Işıl Zeybek
  • Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu Yönetici: Ekrem Keçoğlu ve Kadir Kılıç
  • Tesislerden Sorumlu Yönetici: Çağlayan Tuğal
  • Kamu İlişkilerinden Sorumlu Yönetici: Burak Aslan

Beşiktaş camiası, yeni başkanları Hasan Arat önderliğindeki yönetiminin heyecan verici projelerini bekleyerek yeni döneme umutla bakıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading