Yandex Metrica

Hamit Altıntop'tan flaş itiraf: 11 garantisi isteyenler oldu

Hamit Altıntop'tan flaş itiraf: 11 garantisi isteyenler oldu

Son dakika haberleri... A Milli Takım'dan sorumlu yönetici Hamit Altıntop, TFF'nin Riva'daki Tesislerleri'nde gerçekleştirilen sohbet etkinliğinde ilginç itirafta bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:04

A Milli Futbol Takımı'ndan sorumlu yönetici Hamit Altıntop, teknik direktör Stefan Kuntz ile birlikte basın mensuplarının sorularını cevapladı.

2022 Dünya Kupası Elemeleri öncesinde oynanacak maçların gidişatı ve milli takım sürecinin konuşulduğu sohbette Hamil Altıntop yaptığı açıklama ile dikkat çekti.

Daha önceki yıllarda milli takımda banko oynamak isteyen futbolcuların olduğunu öne süren Altıntop, "Milli takıma gelip banko oynamak isteyen kişiler oldu. Dünyanın en saçma şeyi bu. Böyle bir şey talep edilebilir mi? Bunu futbolculara bağlamıyorum, ekibine bağlıyorum. Çevresine bağlıyorum, yanlış eğitiyorlar, yanlış yönlendiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Geçmişte yaşanan bu tarz olayların hala sürdüğünü aktaran Hamit Altıntop, "Bu mümkün değil. Kendi kulüp takımlarında bile 11 garantisi yok. Bunu Türkiye'yi seçmek için nasıl isterler? Biz bu konuda Avrupa'yı eskiden olduğu gibi tarayacağız. Bir ofisimiz olacak" dedi.

Milli takımda tartışma konusu olan prim krizine de değinen Altıntop, "Prim konusunun hoca ekibiyle hiçbir alakası olmayacak. Yeni sistemimizde başkanımız liderliğinde bir prim sistemimiz olacak. O prim sisteminde her şey şeffaf ve net olacak. Pazarlığa açık olmayacak. Bunu da sizlerle paylaşacağız" görüşlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading