Yandex Metrica

Hakim Ziyech'in geleceği belli oldu! İşte son durum

Hakim Ziyech'in geleceği belli oldu! İşte son durum

Galatasaray'ın sezon başında kiraladığı ve performansıyla dikkat çeken Hakim Ziyech'in geleceği netlik kazandı. Suudi Arabistan'a transferi gerçekleşmeyen Faslı futbolcu, Sarı-Kırmızılı formayı sezon sonuna kadar giymeye devam edecek.

Spor

07.05.2024, 22:07

Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla kiraladığı Hakim Ziyech'in geleceği, Suudi Arabistan'dan gelen teklifler sonrasında belirsizdi. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, Faslı yıldızın takımda kalmasına karar verdi.

Transferi kızıştı! Fenerbahçe'nin rakibi Milan Transferi kızıştı! Fenerbahçe'nin rakibi Milan Haberi Görüntüle

SEZONU GALATASARAY'DA TAMAMLAYACAK

Afrika Uluslar Kupası'nın ardından İstanbul'a dönen Hakim Ziyech'in durumuyla ilgili son karar alındı. Sabah gazetesinin aktardığı habere göre, 30 yaşındaki futbolcu sezonu Galatasaray formasıyla tamamlayacak.

Hakim Ziyech'in geleceği hakkında nihai karar, sezon sonunda verilecek. Faslı oyuncunun performansına göre alınacak karar, taraftarları ve futbol camiasını heyecanlandırıyor.

Serdar Aziz, Süper Lig'de kalıyor! işte yeni adresi... Serdar Aziz, Süper Lig'de kalıyor! işte yeni adresi... Haberi Görüntüle

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray ile Süper Lig'de 9, Şampiyonlar Ligi'nde 5 maça çıkan Hakim Ziyech, 4 gol ve 2 asistle önemli bir skor katkısı sağladı. Takımının başarı grafiğine olumlu bir etki yapmayı sürdürmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading