Yandex Metrica

Hakemliği bırakan Halis Özkahya'dan gündemi sarsan itiraflar!

Hakemliği bırakan Halis Özkahya'dan gündemi sarsan itiraflar!

Son dakika haberleri... Bu hafta yönettiği Gaziantep-Kasımpaşa maçı sonrası hakemliği bıraktığını açıklayan Halis Özkahya, sessizliğini bozdu.

Spor

23.01.2024, 22:01

Süper Lig'in 12.haftasında oynanan Gaziantep FK-Kasımpaşa maçında skandal bir hata yaparak olay olan Halis Özkahya TV100'ye özel açıklamalarda bulundu.

Hakemliği bıraktığını belirten Özkahya, "Maçı devam ettirmem için kimse beni zorlamadı. Erken bitirdiğimi içeri girdikten sonra fark ettim. 5 dakika uzatma verdim, 4. hakem yanlışlıkla 9 dakika gösterdi diyebilirdim ama bu benim karakterime uymazdı." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in cep yakan transferleri açıklandı: O yıldız rekor kırdı! Süper Lig'in cep yakan transferleri açıklandı: O yıldız rekor kırdı! Haberi Görüntüle

HALİS ÖZKAHYA: FUTBOL ORTAMI ÇOK ÇİRKİNLEŞTİ

Maç sonu iki takıma da rica ettiğini aktaran tecrübeli hakem, "Maçın dalgınlık sonucu erken bittiğini, daha sonra itiraz olursa maçına tekrar edilebileceğini ilettim. Onlar da sağ olsunlar yardımcı oldular. Maç bittikten sonra da 'Olur bunlar insana mahsus hatalar' dediler. Futbol, spor ortamı çok çirkinleşti. Her maç öncesi, sırası ve sonrasında hakaret ve küfürler işitmekten sıkıldım."

Galatasaray'dan bomba transfer: Hedef İngiltere Galatasaray'dan bomba transfer: Hedef İngiltere Haberi Görüntüle

'ZEVK ALMAMAYA BAŞLADIM'

"Mesleğimden zevk almamaya başladım. Bu kaos ortamında daha fazla durmak istemiyorum. Bu ortamda hakemlik yapılmaz. Bu yüzden bırakma kararı aldım. Kararımdan kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum. MHK Başkanı ile de görüştüm. Kendisi 'emin misin' diye sordu. Kararımdan emin olduğumu söyledim."

FIFA'dan skandal İsrail kararı: Filistin'in başvurusuna ilişkin karar ertelendi FIFA'dan skandal İsrail kararı: Filistin'in başvurusuna ilişkin karar ertelendi Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENLİĞE DEVAM EDECEĞİM

"Şu an için yorumculuk veya bir camiada herhangi bir görev düşünmüyorum. Birkaç ay kafamı dinledikten sonra belki de tekrardan beden eğitimi öğretmenliğine dönmek için dilekçe verebilirim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading