Yandex Metrica

Guardiola, Arda Güler hayranı çıktı: Çocuk çok iyi

Guardiola, Arda Güler hayranı çıktı: Çocuk çok iyi

Ortaya koyduğu performansla ve attığı 6 golle adından sıkça söz ettirmeye başlayan 19 yaşındaki milli futbolcuya bir övgü de Manchester City'nin İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola'dan geldi. Guardiola, 19 yaşındaki Arda Güler için "Madrid onu sık sık oynatırsa bu çocuk durdurulamaz, çocuk çok iyi" yorumunu yaptı.

Spor

23.05.2024, 14:53

La Liga'da Real Madrid, formasıyla harikalar yaratan ve attığı gollerle herkesi kendine hayran bırakan Arda Güler adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ortaya koyduğu performansla ve attığı 6 golle adından sıkça söz ettirmeye başlayan 19 yaşındaki milli futbolcuya bir övgü de Manchester City'nin İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola'dan geldi.

Fenerbahçe - Hull City hazırlık maçı bugün mü, hangi kanalda? Fenerbahçe - Hull City hazırlık maçı bugün mü, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

"ÇOCUK ÇOK İYİ"

İspanyol medyasının 'Türk elmas' lakabını taktığı Arda Güler'in seviyesine ve sahip olduğu yeteneklerine hayran kalan Guardiola, Manchester City'nin geçtiğimiz yaz Arda Güler'i fark edememesine inanamıyor.

Defensa Central'de yer alan habere göre; Guardiola, 19 yaşındaki Arda Güler için "Madrid onu sık sık oynatırsa bu çocuk durdurulamaz, çocuk çok iyi" yorumunu yaptı.

Lille takımı güçlü mü? Fenerbahçe Lille'i yenebilir mi? Lille takımı güçlü mü? Fenerbahçe Lille'i yenebilir mi? Haberi Görüntüle

''ARTIK ÇOK GEÇ''

Söz konusu haberde Guardiola'dan sezon sonundan Manchester City'den ayrılması beklenen Bernardo Silva'nın yerine Arda Güler'in mükemmel bir alternatif olabileceğini düşündüğü belirtildi. Yine aynı haberde bunun için artık çok geç olduğuna dikkat çekildi.

Ruzomberok - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Ruzomberok - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

REAL KİMSEYE KAPTIRMA NİYETİNDE DEĞİL

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve İspanyol ekibi ile 30 Haziran 2029'a kadar sözleşmesi olan Arda Güler'in ancak rekor bir bonservis bedeliyle ayrılması söz konusu. İspanyol devi Arda Güler'in farkında ve onu kimseye kaptırmaya niyetli değil.

Van Bronckhorst'tan Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy talimatı: Asla satılmayacak Van Bronckhorst'tan Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy talimatı: Asla satılmayacak Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER, RONALDO'NUN REKORUNU KIRDI

Arda Güler, Ronaldo'nun Real Madrid’deki 'en kısa sürede en çok gol atan futbolcu' olma rekorunu kırdı

La Liga tarihinde 6 gole en hızlı ulaşan futbolcular:  

1) Arda Güler: 373 dakika  

2) Cristiano Ronaldo: 436 dakika 

3) Ronaldo Nazario: 605 dakika

4) Raúl Gonzalez: 749 dakika 

5) Lionel Messi: 780 dakika

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading