Yandex Metrica

GS Şampiyonlar Ligi'nde tur atlama ihtimalleri neler? Galatasaray nasıl tur atlar, çeyrek finale çıkar?

GS Şampiyonlar Ligi'nde tur atlama ihtimalleri neler? Galatasaray nasıl tur atlar, çeyrek finale çıkar?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki beşinci maçında evinde Manchester United'ı ağırlayacak. Daha önce deplasmanda oynanan maçta 3-2'lik skorla galip gelen Galatasaray, bu kez kendi sahasındaki mücadelede de üç puanı hedefliyor. Gruptan çıkma şansını sürdürmek adına önemli bir karşılaşma olan bu maç, taraftarlar ve futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Peki GS Şampiyonlar Ligi'nde tur atlama ihtimalleri neler? Galatasaray nasıl tur atlar, çeyrek finale çıkar?

Spor

16.02.2024, 02:41

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, A Grubu'ndaki beşinci maçında evinde İngiliz devi Manchester United'ı konuk edecek. Gruptaki bir önceki maçta deplasmanda rakibini 3-2 mağlup eden Galatasaray, bu kez kendi sahasındaki mücadelede de üç puan hedefliyor. Taraftarlar, bu kritik karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Peki GS Şampiyonlar Ligi'nde tur atlama ihtimalleri neler? Galatasaray nasıl tur atlar, çeyrek finale çıkar?

Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Haberi Görüntüle

EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'ün oldu EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'ün oldu Haberi Görüntüle

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR, ÇEYREK FİNALE ÇIKAR?

RAMS Park'ta gerçekleşecek olan mücadele, Türkiye saati ile 20.45'te başlayacak. Karşılaşmanın hakemliğini İspanyol hakem Jose Maria Sanchez üstlenecek. Sanchez'in yardımcılıklarını compatriotları Raul Cabanero ve Inigo Prieto yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra olacak.

A Grubu'nda 4 maçta bir galibiyet ve bir beraberlik elde eden Galatasaray, 2 kez mağlup olarak toplamda 4 puan topladı. Bayern Münih'in lider olduğu grupta, averajla Danimarka ekibi Kopenhag'ın ardından 3. sırada bulunan sarı-kırmızılı ekip, gruptan çıkma mücadelesi veriyor.

2024 Fenerbahçe- Lugano maçı biletleri satışa çıktı mı? Şampiyonlar Ligi biletleri ne kadar? 2024 Fenerbahçe- Lugano maçı biletleri satışa çıktı mı? Şampiyonlar Ligi... Haberi Görüntüle

GS ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TUR ATLAMA İHTİMALLERİ NELER?

Galatasaray, evinde İngiliz rakibini yenerek gruptan çıkma hedefine büyük bir adım atmaya kararlı.

Sarı-kırmızılılar, Manchester United maçını kazanarak gruplardan çıkma şansını son 16'ya taşıma amacında. Eğer bu hedefe ulaşılırsa, diğer grup maçlarının sonuçlarına bakılmadan doğrudan bir üst tura yükselecekler.

Galatasaray, Manchester United'ı mağlup eder ve aynı zamanda Kopenhag, Bayern Münih karşısında puan kaybederse, sarı-kırmızılılar için Kopenhag maçında alınacak 1 puan, son 16'ya yükselmek için yeterli olacak.

Galatasaray, Manchester United'a karşı mağlup olursa, son 16 turuna yükselmek için Kopenhag'ı yenmek zorunda kalacak ve aynı zamanda İngiliz ekibinin Bayern Münih'e mağlup olmasını bekleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading