Yandex Metrica

Grammy ödüllü şarkıcı İstanbul'da gerçekleştirilecek Şampiyonlar Ligi finalinde sahne alacak!

Grammy ödüllü şarkıcı İstanbul'da gerçekleştirilecek Şampiyonlar Ligi finalinde sahne alacak!

Son dakika spor haberleri... Nijeryalı ünlü şarkıcı Burna Boy, 10 Haziran’da İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2023 Şampiyonlar Ligi Finali başlangıç şovunun başrol oyuncusu olacak.

Spor

23.01.2024, 20:35

Utah eyaletinin Salt Lake kentinde düzenlenen 2023 NBA All-Star'da sahne alan Burna Boy, İstanbul'da düzenlenecek 2023 Şampiyonlar Ligi Finali'nde sahnede boy gösterecek.

Formula 1'de sıradaki heyecan: Macaristan Grand Prix Formula 1'de sıradaki heyecan: Macaristan Grand Prix Haberi Görüntüle

UEFA'DAN BURNA BOY AÇIKLAMASI

UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada: “Grammy Ödüllü ve çok sayıda albüm satan şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Burna Boy, 10 Haziran’da İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2023 Şampiyonlar Ligi Finali başlangıç şovunun başrol oyuncusu olacak.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'de üzen ayrılık! Yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de üzen ayrılık! Yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

BURNA BOY'UN İSTANBUL MUTLULUĞU

Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek Burna Boy, mutluluğunu dile getirirken: “Büyük bir futbol hayranı olarak, Şampiyonlar Ligi finalinden daha büyük bir şey olmadığını biliyorum. Bu yılki finalde performans sergileyeceğim için çok heyecanlıyım. Müzik ve futbol en iyi kombinasyon. Bu yüzden İstanbul’a heyecan getireceğimi ve sihir yapacağımı biliyorsunuz. Dünya, elimizdekilere hazır değil.” açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading