Yandex Metrica

Göztepe Süper Lig yolunda! 8'de 5 yaparsa diğer sonuçlar önemsizleşiyor

Göztepe Süper Lig yolunda! 8'de 5 yaparsa diğer sonuçlar önemsizleşiyor

1. Lig'de 2. sırada bulunan ve en yakın rakibiyle arasındaki farkı 10 puana çıkaran Göztepe, oynanacak 8 karşılaşmanın 5'ini kazanması durumunda diğer takımların alacağı sonuçlara bakmaksızın Süper Lig'e adını yazxırmayı garantilemiş olacak.

Spor

15.03.2024, 12:43

1. Lig'de 55 puanla 2. sırada bulunan ve Süper Lig'e emin adımlarla ilerleyen Göztepe, Türkiye liglerinde ikinci yarıda en fazla puan toplayan üçüncü takım konumunda.

15 Nisan Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? Galatasaray neden maç oynamadı? 15 Nisan Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? Galatasaray neden maç... Haberi Görüntüle

GÖZTEPE, GALATASARAY VE FENERBAHÇE'NİN ARDINDAN GELİYOR

Süper Lig yolunda bitime 8 karşılaşma varken en yakın rakibi olan  Kocaelispor'un 10 puan önünde olan kulüp, sezonun ikinci yarısında 23 puan topladı. Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray 34 puanı tabloya yazdırırken, Fenerbahçe ise 32 puanalabildi. Diğer Süper Lig temsilcisi Başakşehir ise ikinci yarıda Göztepe ile aynı performansı sergileyerek 23 puan topladı.

Sezonun ikinci yarısında 9 karşılaşma oynayan Göztepe 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak hiç yenilgi yüzü görmedi. Oynanacak karşılaşmalarda yalnızca Çorum FK ve Manisa FK ile beraberlik yaşayan Göztepe, Sakaryaspor, Ümraniyespor, Altay, Bandırmaspor, Adanaspor, Boluspor ve Şanlıurfaspor mücadelelerinden 3'er puan topladı.

Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Haberi Görüntüle

8 MAÇIN 5'İNİ KAZANIRSA SÜPER LİG'DE

2 sene aradan sonra Süper Lig'e yeniden dönüş hesapları yapan İzmir temsilcisi, kalan 8 karşılaşmanın 5'ini kazanması halinde rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın Süğer Lig'e çıkacak. Bu hafta sonu evinde Ankara Keçiörengücü ile kozlarını paylaşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı... Haberi Görüntüle

1. LİG PUAN TABLOSU

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading