Yandex Metrica

Ghezzal'ın Beşiktaş hikayesi hüzünlü bitti! Gözyaşlarına boğuldu

Ghezzal'ın Beşiktaş hikayesi hüzünlü bitti! Gözyaşlarına boğuldu

Beşiktaş’ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, Trendyol Süper Lig'in son haftasında Kasımpaşa karşısında siyah-beyazlı formayla son kez sahaya çıktı. Maçın ardından duygusal anlar yaşayan Ghezzal, kulüp personeli ve taraftarlarla vedalaşırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Spor

27.05.2024, 10:47

Beşiktaş, sezonun son maçında Kasımpaşa'ya 2-1 yenilerek sezonu 6. sırada tamamladı. Rachid Ghezzal, bu maçta 79. dakikada Fahri Kerem Ay'ın yerine oyuna girdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından siyah-beyazlı tribünlere giderek taraftarlarla vedalaşan Ghezzal, gözyaşları içinde veda etti.

Fenerbahçe 10 numarasını buldu! İşte o yıldız futbolcu Fenerbahçe 10 numarasını buldu! İşte o yıldız futbolcu Haberi Görüntüle

4 SEZONUN ARDINDAN VEDA

2020-2021 sezonunda Leicester City'den Beşiktaş’a transfer olan Ghezzal, Beşiktaş formasıyla 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazandı. Dört sezon boyunca siyah-beyazlı ekipte 122 maça çıkan ve 17 gol atan Ghezzal, kulüpte önemli başarılara imza attı.

Galatasaray hazırlık maçı hangi kanalda? Galatasaray - Trencin maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray hazırlık maçı hangi kanalda? Galatasaray - Trencin maçı ne... Haberi Görüntüle

KULÜP PERSONELİYLE DUYGUSAL ANLAR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş ile olan kontratı sona eren Ghezzal, maç sonrasında kulüp personeliyle kucaklaşarak vedalaştı. Duygusal anların yaşandığı veda esnasında Ghezzal, gözyaşlarını tutamadı ve kulüpte geçirdiği zamanın kendisi için ne kadar değerli olduğunu gösterdi.

Lille takımı güçlü mü? Fenerbahçe Lille'i yenebilir mi? Lille takımı güçlü mü? Fenerbahçe Lille'i yenebilir mi? Haberi Görüntüle

GHEZZAL'IN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Rachid Ghezzal, Beşiktaş kariyerinde önemli başarılara imza attı. Takımın hücum hattında sergilediği performansla taraftarların sevgisini kazanan Ghezzal, özellikle 2020-2021 sezonunda Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. Kariyerine yeni bir sayfa açacak olan Ghezzal, Beşiktaş’ta geçirdiği yıllarla hafızalarda yer etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading