Yandex Metrica

Geri dönmesi için kampanya başlatılan Gomis'in Galatasaray'dan istediği maaş belli oldu!

Geri dönmesi için kampanya başlatılan Gomis'in Galatasaray'dan istediği maaş belli oldu!

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı Batetimbi Gomis'in yönetimden ne kadar maaş istediği belli oldu. Unutulmaz golcü yeniden Süper Lig'de oynayacak mı?

Spor

23.01.2024, 18:43

Teknik direktör Domenec Torrent'in forvet istemesinin ardından Galatasaray, serbest statüde olan Bafetimbi Gomis için görüşmelere başladı.

2017-2018 sezonunda gol kralı olan yıldızını geri döndürmek isteyen Sarı-kırmızılılar, taraftarın alınmasını istediği isim için teklifini iletti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Fransız yıldızın Galatasaray'dan yarım sezon için 1.5 milyon istediği ama Burak Elmas'ın 800 bin Euro önerdiği öğrenildi.

Taraftarla arasındaki bağdan dolayı Süper Lig'e dönmeye sıcak bakan Gomis'in önerilen rakamın biraz daha arttırılmasını beklediği ortaya çıktı.

Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Haberi Görüntüle

GOMİS GALATASARAY'DAN NEDEN AYRILDI?

Galatasaray'daki ilk sezonunda 33 maça çıkarak gol kralı olan Gomis, sezon sonunda Mustafa Cengiz yönetimiyle yaşadığı zam tartışmasından dolayı takımdan ayrıldı.

Suudi Arabistan ekiplerinden AL-Hilal ile anlaşan milli golcü, 6 milyon Euro bonservis bedeli kazandırarak gitmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading