Yandex Metrica

Galatatasaray'ın 'bücür'üne dev teklif: İtalyanlar gözünü kararttı!

Galatatasaray'ın 'bücür'üne dev teklif: İtalyanlar gözünü kararttı!

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Arsenal'den transfer ettiği Uruguaylı yıldız Lucas Torreira, özellikle İtalyan takımların radarına girdi.

Spor

23.01.2024, 20:45

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiriyor. Sarı kırmızılıların oyuncularının gösterdiği performanslar da dikkat çekiyor. Sezon başında kadroya katılan Mauro Icardi, Dries Mertens, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira, ortaya koydukları oyunla camianın beğenisini toplarken, Avrupa devlerinin de yakın takibinde yer aldı.

Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Lucas Torreira, özellikle İtalya Ligi Serie A kulüplerinin radarına takıldı. Galatasaray'a sezon başında 6 milyon euro bonservis bedeliyle Arsenal'den transfer olan Uruguaylı yıldız, taliplerini artırmaya devam ediyor.

İtalyan basınından II Messaggero'nun haberine göre Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Lucas Torreira'yı kadrosunda görmek istediğini kulüp yönetimine bildirdi.

Lazio'nun kısa süre içerisinde sarı - kırmızılılar ile masaya oturmaya hazırlandığı ve 10 milyon euroluk bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağı aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading