Yandex Metrica

Galatasaraylı eski futbolcu vefat etti

Galatasaraylı eski futbolcu vefat etti

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve Galatasaray Divan Kurulu üyesi Metin Çekiçler, 63 yaşında hayata gözlerini yumdu.  

Spor

22.05.2024, 00:21

Galatasaray'ın eski futbolcusu olan ve Galatasaray Divan Kurulu üyeliği bulunan Metin Çekiçler, 63 yaşında yaşamını yitirdi. 

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Büyük umutlarla gelmişti... Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Büyük umutlarla gelmişti... Haberi Görüntüle

VEFATI KAMUOYUNA DUYURULDU

Galatasaray, Scout Şefi Emre Utkucan, Metin Çekiçler'in vefatını duyurarak "Galatasaraylı eski futbolcu, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyesi, Galatasaray profesyonel futbol takımının kıdemli scoutu namı diğer Küçük Metin’i, Metin hocamızı, Metin Çekiçler’i kaybettik. Tüm camiamızın, sevenlerinin ve ailesinin başı sağ olsun. Kaybımız çok büyük." ifadelerini kullandı.

Koçlar, Fenerbahçe- Kalamış Yat Limanı'nı alıyor! Koçlar, Fenerbahçe- Kalamış Yat Limanı'nı alıyor! Haberi Görüntüle

FUTBOL KARİYERİ

Metin Çekiçler, futbol kariyerine Galatasaray altyapısında başladı ve 1980'li yıllarda sarı kırmızılı formayı giydi. Galatasaray'daki futbolculuk kariyerinin ardından kulüp için çeşitli görevlerde bulundu.

Trabzon'da flaş gelişme! Ligden çekilme kararı aldı Trabzon'da flaş gelişme! Ligden çekilme kararı aldı Haberi Görüntüle

TAZİYE VE ANMA

Galatasaray camiası, Metin Çekiçler'in vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı. Camiadan ve futbol dünyasından birçok isim, Çekiçler'in ailesine ve sevenlerine taziye dileklerini iletti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading