Yandex Metrica

Galatasaray'ın Ziyech transferi Avrupa'da yankılandı: Maestro efekt!

Galatasaray'ın Ziyech transferi Avrupa'da yankılandı: Maestro efekt!

Galatasaray'ın Trabzonspor maçının ardından yeni transferi Hakim Ziyech'i taraftarlara tanıtması, Avrupa medyasında büyük yankı uyandırdı.

Spor

23.01.2024, 21:18

Galatasaray'ın Faslı yıldız oyuncu Hakim Ziyech'i transfer etmesi ve Trabzonspor maçının ardından taraftarlarla buluşturması, dünya medyasının ilgisini çekti.

EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu: Listede iki Türk var EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu: Listede iki Türk... Haberi Görüntüle

ZIYECH DE YILDIZLAR KADROSUNA KATILDI

Bu sezon şampiyonluk yaşadığı kadroyu koruyarak Mauro Icardi'yi transfer eden sarı-kırmızılı ekip, Wilfried Zaha, Angelino, Tete, Kerem Demirbay gibi dünya çapında tanınmış futbolcuları kadrosuna kattıktan sonra İngiltere'nin Chelsea takımından Faslı orta saha oyuncusu Ziyech'i de transfer ederek adından söz ettirdi.

TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez Haberi Görüntüle

TARAFTARLA BULUŞTU

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında RAMS Park'ta oynanan Trabzonspor maçının ardından Galatasaray'ın Ziyech'i taraftarlarla buluşturması etkisi ve gösterisi, dünya medyasının da dikkatini çekti.

Sevilla'dan En Nesyri transferi açıklaması: Roma'dan teklif almadık Sevilla'dan En Nesyri transferi açıklaması: Roma'dan teklif almadık Haberi Görüntüle

BBC

İngiltere'nin önde gelen medya kuruluşlarından BBC, daha önce Paris Saint-Germain ve Al Nassr ile görüşmelere rağmen Hakim Ziyech'in Galatasaray'a katıldığını ve Trabzonspor maçında taraftarların önünde adeta orkestra şefi gibi durarak tribünleri coşturduğunu belirterek konuyu işledi.

Paulista'dan Beşikktaşlılara mesaj: Söz veriyorum... Paulista'dan Beşikktaşlılara mesaj: Söz veriyorum... Haberi Görüntüle

DAILY MAIL

İngiliz Daily Mail gazetesi ise Ziyech'in Galatasaray taraftarıyla birlikte sergilediği performansı ve sahadaki takım arkadaşlarının da bu etkinliğe katılmasını manşetine taşıdı.

Faslı futbolcunun stadyumun tamamına "üçlü" çektirdikten sonra Galatasaray forması ve atkısıyla sahayı turladığını aktaran Daily Mail, aynı zamanda yıldız futbolcunun ocak ayında dünya devi PSG'ye transferinin evrak problemi nedeniyle gerçekleşmediğini hatırlattı.

Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a resmi teklif Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a resmi teklif Haberi Görüntüle

L'EQUIPE

Fransa'nın önde gelen medya kuruluşlarından L'Equipe de Galatasaray'ın Ziyech transferine yer verdi. "Galatasaray'ın Hakim Ziyech transferi, tribünlerde resmileşti" başlığı ile konuyu ele alan L'Equipe, Faslı oyuncunun Trabzonspor maçında sarı-kırmızılı formayı giyerek tribünlerde taraftarlarla bir bütün haline geldiğini aktardı.

Batshuayi'den Icardi sözleri: Burada olduğum için gurur duyuyorum Batshuayi'den Icardi sözleri: Burada olduğum için gurur duyuyorum Haberi Görüntüle

AS

İspanya'da da yankı uyandıran bir diğer gazete olan AS, Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin attığı gollerle kazandığı 2-0'lık Trabzonspor galibiyetini Ziyech gösterisiyle taçlandırdığına vurgu yaparak, Faslı yıldızın UltrAslan tribününden taraftarların önüne çıkmasını "Büyük bir sürpriz" olarak nitelendirdi.

Galatasaray Wendel transferinden geri döndü! İşte sebebi Galatasaray Wendel transferinden geri döndü! İşte sebebi Haberi Görüntüle

NOS

Ajax'taki başarılı geçmişi nedeniyle Ziyech transferi Hollanda spor medyasında da büyük yankı uyandırdı. Nos kanalı, Galatasaray'ın bu transferi dramatik bir şekilde duyurduğunu, Faslı yıldızın kalabalıktan çıkarak sahadaki takım arkadaşlarına eğlence sağladığını vurguladı.

İtalyanlar bonservisini duyurdu: Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i 3 kulübe önerdi İtalyanlar bonservisini duyurdu: Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i 3 kulübe önerdi Haberi Görüntüle

OLE

Arjantin'de yayın yapan Ole, sarı-kırmızılı taraftarların arasında yapılan gösteriyle büyük bir şekilde tanıtılan Hakim Ziyech'e odaklandı. Aynı zamanda Lucas Torreira'nın tribünde Ziyech'i işaret etmesi de okuyucularla paylaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading