Yandex Metrica

Galatasaray'ın yıldızı A Milli Takım kadrosuna dahil edildi

Galatasaray'ın yıldızı  A Milli Takım kadrosuna dahil edildi

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım'ın Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar için aday kadroya çağrıldı.

Spor

22.03.2024, 09:28

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, milli formayı giymeye hazırlanıyor. Macaristan ve Avusturya ile yapılacak özel maçlar için İstanbul'da hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'ın aday kadrosuna dahil edildi.

TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu olacak? TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu... Haberi Görüntüle

RİVA KAMPINA KATILACAK

29 yaşındaki futbolcu, akşam saatlerinde A Milli Takım'ın Riva'daki kampına katılacak. Milli formayı sırtına geçirecek olan Bardakcı, ülkesini temsil etmek için hazır olduğunu belirtti.

Acun Ilıcalı harekete geçti: En Nesyri transferinde Cengiz Ünder'i ortaya attı Acun Ilıcalı harekete geçti: En Nesyri transferinde Cengiz Ünder'i ortaya... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIMIN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

A Milli Takım, Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçlar için kamp çalışmalarını sürdürüyor. Abdülkerim Bardakcı'nın da bu kamp sürecinde takıma katkı sağlaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading