Yandex Metrica

Galatasaray'ın yıldızı A Milli Takım kadrosuna dahil edildi

Galatasaray'ın yıldızı  A Milli Takım kadrosuna dahil edildi

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım'ın Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar için aday kadroya çağrıldı.

Spor

22.03.2024, 09:28

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, milli formayı giymeye hazırlanıyor. Macaristan ve Avusturya ile yapılacak özel maçlar için İstanbul'da hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'ın aday kadrosuna dahil edildi.

Yapay Zeka derbinin galibini açıkladı: Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Yapay Zeka derbinin galibini açıkladı: Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Haberi Görüntüle

RİVA KAMPINA KATILACAK

29 yaşındaki futbolcu, akşam saatlerinde A Milli Takım'ın Riva'daki kampına katılacak. Milli formayı sırtına geçirecek olan Bardakcı, ülkesini temsil etmek için hazır olduğunu belirtti.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIMIN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

A Milli Takım, Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçlar için kamp çalışmalarını sürdürüyor. Abdülkerim Bardakcı'nın da bu kamp sürecinde takıma katkı sağlaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading