Yandex Metrica

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'ndaki rakibi kim oldu? Galatasaray kiminle eşleşti! Türkiye Kupası kura sonuçları

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'ndaki rakibi kim oldu? Galatasaray kiminle eşleşti! Türkiye Kupası kura sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur kura çekimi gerçekleşti. Peki Galatasaray'ın Türkiye Kupası'ndaki rakibi kim oldu? Galatasaray kiminle eşleşti? Türkiye Kupası kura sonuçları tam liste! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu 32 takımın rakipleri belli oldu.

Spor

20.05.2024, 11:53

Galatasaray'ın rakibi kim oldu? Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur kura çekimi gerçekleşti. Peki Galatasaray'ın Türkiye Kupası'ndaki rakibi kim oldu? Galatasaray kiminle eşleşti? Türkiye Kupası kura sonuçları tam liste! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu 32 takımın rakipleri belli oldu. 

Galatasaray, Lecce'yi devirdi: Okan Buruk'tan çift forvet denemesi Galatasaray, Lecce'yi devirdi: Okan Buruk'tan çift forvet denemesi Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN RAKİBİ KİM OLDU?

Türkiye Kupası'nda Galatasaray kiminle eşleşti? Galatasaray'ın rakibi kim oldu? 32 takımın mücadele edeceği Türkiye Kupası'nda, 16 takım seri başı olarak yer alacak. Kura çekimi, dört büyüklerin yanı sıra diğer takımların da heyecanla beklediği bir an olarak dikkat çekiyor. Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor ile eşleşti.

Maximin, Fenerbahçe'ye imza için ne zaman ve saat kaçta İstanbul'da olacak? Maximin, Fenerbahçe'ye imza için ne zaman ve saat kaçta İstanbul'da... Haberi Görüntüle

İŞTE 5. TUR EŞLEŞMELERİ

Beşiktaş - Eyüpspor
Fatih Karagümrük - Kırklarelispor
Sivasspor - Ankara Keçiörengücü
Fenerbahçe - Adanaspor
Galatasaray - Ümraniyespor
Gaziantep FK - Bodrumspor
MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor
Hatayspor - Sakaryaspor
Alanyaspor - Samsunspor
Antalyaspor - Pendikspor
Kayserispor - Gençlerbirliği
Kasımpaşa - Bandırmaspor
Konyaspor - Göztepe
Adana Demirspor - 24Erzincanspor
Trabzonspor - Manisa FK
Başakşehir - Boluspor

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading