Yandex Metrica

Galatasaray'dan kaleye bomba hamle! Muslera'nın yerine Altay geliyor

Galatasaray'dan kaleye bomba hamle! Muslera'nın yerine Altay geliyor

Galatasaray, Fernando Muslera'nın sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması nedeniyle alternatif arayışlarına başladı. Sarı-kırmızılılar, eski Fenerbahçeli Altay Bayındır'ı kadrolarına katmak için harekete geçti.

Spor

23.01.2024, 21:47

Galatasaray'ın kalesini yıllardır başarıyla koruyan Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Kulüp, Muslera'nın performansına göre yeni bir sözleşme önerisi yapacak.

Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini resmen açıkladı Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

ALTERNATİF İSİM: ALTAY BAYINDIR

Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın yerine düşündükleri isimler arasında eski Fenerbahçeli Altay Bayındır'ı da bulunduruyor. Manchester United'a transfer olan ve şans bulamayan Altay'ın Galatasaray'a dönebileceği konuşuluyor.

TFF yönetim kurulu üyesi Mecnun Otyakmaz: Acil alınması gereken kararlar var TFF yönetim kurulu üyesi Mecnun Otyakmaz: Acil alınması gereken kararlar... Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR'IN KARİYERİ

Bursaspor altyapısında yetişen Altay Bayındır, Fenerbahçe'de forma giydikten sonra yurtdışına transfer oldu. Henüz Manchester United'da sürekli forma şansı bulamayan milli kalecinin, Galatasaray'a transfer olması gündemde.

Beşiktaş'tan Belçikalı yıldız için takas teklifi Beşiktaş'tan Belçikalı yıldız için takas teklifi Haberi Görüntüle

Fenerbahçe, En-Nesyri'ye kavuşuyor: Rekor teklif kabul edildi Fenerbahçe, En-Nesyri'ye kavuşuyor: Rekor teklif kabul edildi Haberi Görüntüle

DİĞER ALTERNATİF: JUAN MUSSO

Fernando Muslera ile sözleşme uzlaşmazlığı yaşanması durumunda Galatasaray'ın düşündüğü bir diğer alternatif ise Atalanta forması giyen Juan Musso. Kulüp, Musso'yu yakından takip ediyor.

Transferi kızıştı! Fenerbahçe'nin rakibi Milan Transferi kızıştı! Fenerbahçe'nin rakibi Milan Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR'IN SARIŞ KOŞULLARI

Fenerbahçe'den 5 milyon euroya transfer olan Altay Bayındır'ın bir sonraki transferinden Fenerbahçe'ye yüzde 20 pay verilecek. Ayrıca, Altay'ın satış bedeli 10 milyon euroyu aşarsa Fenerbahçe'nin 1 milyon euro bonus alacağı ifade ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading