Yandex Metrica

Galatasaray'dan İspanya devine çıkarma! Transfer bombası patlayacak

Galatasaray'dan İspanya devine çıkarma! Transfer bombası patlayacak

Süper Lig'de şampiyonluğa en yakın olan Galatasaray'da gelecek sezon çalışmaları başladı. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki farkı 6'ya çıkaran Cimbom rahat br nefes aldı. Yeni sezon tranfser listesini netleştiren sarı kırmızılı ekip, İspanya devlerinden Barcelona'da mutsuz dönem geçiren yıldız futbolcu İlkay Gündoğa'a kancayı taktı. İşte detaylar...

Spor

08.05.2024, 11:37

Trendyol Süper Lig'de üst üstte 2. şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı.

Okan Buruk'un öğrencileri şampiyonluğa tam motive olmuşken, sezonun geri kalan kısmında hata yapmak istemiyor. Öte yandan Süper Kupa'yı hükmen kazanan sarı kırmızı ekip, kupayı müzesine götürmek içinde gün saymaya başladı.

Lig yoğunluğunun yanı sıra gelecek sezon çalışmalarına tam gaz devam eden Cimbom, elindeki oyuncuları değerlendirmeye başladı. Yıldız isim Dries Mertens ile yeni bir sözleşme yapmaya hazırlanan ekip, transfer listesine önemli adımlar atmayı planlıyor.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday oldu! İlk açıklamanın yapılması an meselesi... Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday oldu! İlk açıklamanın yapılması an... Haberi Görüntüle

İLKAY GÜNDOĞAN GÜNDEMDE!

33 yaşındaki İlkay Gündoğan, uzun yıllar formasını giydiği Manchester City'dan ayrılarak sezon başında İspanya devi Barcelona'ya imza attı. Ancak Gündoğan, yeni takımında aradığını bulamadı ve mutsuz olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçeli taraftarlar dikkat! Konyaspor maçı öncesi büyük prim! Fenerbahçeli taraftarlar dikkat! Konyaspor maçı öncesi büyük prim! Haberi Görüntüle

BARCA'DA MUTSUZ

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden ve ligde istediği başarıyı yakalayamayan Barça ekibinden sezon sonu ayrılmayı planlayan tecrübeli orta saha oyuncusu, Süper Lig'de gelmek istiyor.

İspanya basınına göre; Barcelona'dan ayrılmaya hazırlanan İlkay Gündoğan için sarı-kırmızılılar devrede. Yönetim sezon sonu bu transferi bitirmek için harekete geçti ve yıldız isimle 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya çok yaklaştı.

Aziz Yıldırım'dan bombalar gelemeye devam diyor! Emenike'den çok konuşulacak o paylaşım Aziz Yıldırım'dan bombalar gelemeye devam diyor! Emenike'den çok konuşulacak o... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Barcelona formasıyla 47 maça çıkan İlkay, 5 gol ve 12 asistle takımına gol katkısında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading