Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Zaniolo paramparça

Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Zaniolo paramparça

Galatasaray'dan kiralık olarak Aston Villa'da forma giyen Nicolo Zaniolo, sakatlık sonrası geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İtalya'ya dönüş ihtimali ve transfer dedikodularına dair konuşan Zaniolo'nun açıklamaları dikkat çekti.

Spor

25.05.2024, 16:20

Sezonu Galatasaray'dan kiralandığı Aston Villa'da geçiren İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, yaşadığı sakatlık nedeniyle EURO 2024 kadrosunda yer alamadı. La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zaniolo, bu durumun kendisini çok üzdüğünü belirtti.

"EURO 2024'te olacağıma çok inanmıştım, her ne pahasına olursa olsun orada olmayı arzuluyordum. Dünya Kupası'nda yer almak için daha çok çalışacağım. Hedefim bu." ifadelerini kullanan Zaniolo, milli takımda yer alamamanın hayal kırıklığını dile getirdi.

Ampute Milli Futbol Takımı finalde Ampute Milli Futbol Takımı finalde Haberi Görüntüle

İTALYA'YA DÖNÜŞİHTİMALİ

Galatasaray'dan ayrılarak İtalya Serie A'ya dönme ihtimali üzerine de konuşan Zaniolo, Fiorentina ve Milan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"İtalya'ya geri dönme olasılığı? Bunun ne kadar olduğunu, kaç takımın benimle ilgilendiğini bilmiyorum. Fiorentina'nın ilgisini okudum ve mutlu oldum ama nerede oynayacağımı söylemek için çok erken. İtalya'yı özlüyorum ama bugün her şey mümkün." diyen Zaniolo, İtalya'ya dönme ihtimaline açık kapı bıraktı.

Galatasaray, Okan Buruk'un sözleşmesini ne kadar uzatacak? Galatasaray, Okan Buruk'un sözleşmesini ne kadar uzatacak? Haberi Görüntüle

MİLAN HAKKINDA GÖRÜŞLERİ

Milan ile adı anılan ve Roma döneminde birlikte çalıştığı teknik direktör Paulo Fonseca hakkında da konuşan Zaniolo, Fonseca'nın müthiş bir teknik direktör olduğunu belirtti.

"Fonseca müthiş bir teknik direktör. Çok iyi, dürüst biri. Hücum oynamayı seviyor. Her sorunu direkt yüzünüze söylüyor." ifadeleriyle eski hocasına övgüler yağdıran Zaniolo, Milan transferiyle ilgili dedikodulara ise "Bazı görüşmeler vardı ama sonra bir şey olmadı." şeklinde açıklık getirdi.

Mourinho'dan Galatasaray'a göz dağı! Transferde yılın çalımı Mourinho'dan Galatasaray'a göz dağı! Transferde yılın çalımı Haberi Görüntüle

GELECEĞİ BELİRSİZ

Nicolo Zaniolo'nun geleceği hakkında net bir açıklama yapmaması, hem Galatasaray hem de İtalyan futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor. Fiorentina ve Milan'ın ilgisi bulunan Zaniolo, önümüzdeki dönemde hangi takımda forma giyeceği konusunda kesin bir bilgi vermedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading