Yandex Metrica

Galatasaray'dan Ali Koç'a cevap: 'Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin yalanlarını tüm kamuoyuna anlatacağız'

Galatasaray'dan Ali Koç'a cevap: 'Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin yalanlarını tüm kamuoyuna anlatacağız'

Galatasaray'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine cevap geldi. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Ali Koç için "Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin tüm yalanlarını kamuoyuna anlatmak birinci vazifemizdir" denildi.

Spor

14.03.2024, 18:56

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün düzenlediği basın toplantısında Galatasaray ve yöneticileri için ağır sözler sarf etmişti. Koç, "Bu toplantının öznesi rakibimiz olacak... Rakibimiz son dönemde deli saçması söylemler içerisinde. Birazcık onlara ve ülkemize hatırlatmayı amaçlıyorum. Böyle bir basın toplantısı yaptığım için de üzgünüm. Sportif rekabeti düşürdükleri seviye, mezbahayı aratır seviyede. Yalanlarla kendi camialarını kışkırtıyorlar. Bizim camiamızı tahrik ederek, milyonları kışkırtarak suç işliyor. Buna müdahale edecek federasyon yok." demiş ve Galatasaray'ın Türk futbolu için beka sorunu olduğunu idia etmişti. 

Avrupa devi Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a geldi! Avrupa devi Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a geldi! Haberi Görüntüle

"FENERBAHÇE TFF VE HAKEMLER TARAFINDAN KOLLANIYOR"

Ali Koç'un bu ve diğer iddialarına Galatasaray'dan cevap geldi. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Koç'un açıklamaları "Psikolojide yansıtma: Kişinin sahip olduğu olumsuz duygularını ve kabul edilemez özelliklerini, karşısındakinde varmış gibi yaptığı savunma mekanizmasıdır." olarak tanımlandı.

Fenerbahçe'nin her maç TFF ve hakemler tarafından kollandığı beliritlen açıklamada şu ifadeler yer aldı: "TFF ve hakemler tarafından sürekli kollanarak, lehine verilen son saniye haksız penaltılar ve kırmızı kartlarla rakiplerinin puanlarını çalıp, kaygı ve korkuyla herkesi sindirmeye çalışan, daha 3 gün önce haksız hakem kararlarıyla kazanmasına rağmen sürekli mağdur edebiyatı yapanların, mahcup olup sessiz kalması gerekirken; kazanmak için her yol mubah anlayışıyla Trabzonspor maçında puanları bir kez daha gasbetmek için yaptığı, yalan ve iftiralarla dolu açıklamalarını onlar adına utanarak esefle izledik. Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin tüm yalanlarını kamuoyuna anlatmak birinci vazifemizdir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading