Yandex Metrica

Galatasaray'da yaprak dökümü! Ara transfer döneminde 4 oyuncunun bileti kesilecek: Aralarında çok şaşıracağınız isimler var!

Galatasaray'da yaprak dökümü! Ara transfer döneminde 4 oyuncunun bileti kesilecek: Aralarında çok şaşıracağınız isimler var!

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde iddiasını devam ettiren Galatasaray, ara transfer dönemine hazırlanıyor. Kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen sarı kırmızılı ekip önce elindeki oyuncuları çıkarmak zorunda. Aralarında yıldız isimlerinde bulunduğu birçok isimle Ocak ayında yollar ayrılacak. Peki Galatasaray'da bileti kesilen yıldız oyuncular hangileri?

Spor

23.01.2024, 21:48

Teknik patron Okan Buruk'un talimatıyla Galatasaray'da Ocak operasyonu başlıyor. Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden Aslan, iddiasını daha da artırmak istiyor. Ocak ayının planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray'da performansı beğenilmeyen oyuncular ile yollar ayrılacak. 

Lider Fenerbahçe'nin averajla gerisinde olan ve ligte toplam 37 toplayan Galatasaray, ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde de işini son maça bıraktı. Sarı kırmızılı ekip Kopenhag deplasmanında kazanıp gruptan çıkmayı amaçlıyor.

İtalyan devi İspanyolların göz bebeğini aldı! Morata transferi resmen duyuruldu İtalyan devi İspanyolların göz bebeğini aldı! Morata transferi resmen duyuruldu Haberi Görüntüle

OCAK OPERASYONU

3 kulvarda da yoluna emin adımlar ile devam etmek isteyen Galatasaray, ara dönemde -nokta atışı transferler ile kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Transfer yapabilmesi için elinden oyuncu çıkartmak zorunda olan sarı kırmızılı ekipte 4 oyuncunun bileti kesildi. Performansı beğenilmeyen 4 oyuncu yerine doğrudan katkı verecek takviyeler yapmak isteyen Aslan, listesini belirledi.

Avrupa ligleri kazan kaldırdı: FIFA'yı Avrupa Komisyonu'na şikayet edecekler Avrupa ligleri kazan kaldırdı: FIFA'yı Avrupa Komisyonu'na şikayet edecekler Haberi Görüntüle

4 OYUNCU İLE VEDALAŞILACAK

Süper yıldızları gündemine alan Galatasaray'da Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları esas alınacak. Kadroda düşünülmeyen oyunculara veda edilecek. İşte Galatasaray'ın kesik listesi...

Galatasaray aradığını Fransa'da buldu: Doue ile görüşmeler devam ediyor Galatasaray aradığını Fransa'da buldu: Doue ile görüşmeler devam ediyor Haberi Görüntüle

NDOMBELE İLE YOLLAR AYRILACAK

İstenilen performans bir türlü ulaşamayan Ndombele, Galatasaray'a hayal kırıklığı yaşattı. Fiziki görüntüsü de tepki çeken Fransız orta saha, teknik heyetin gözüne giremedi. İstenen verim alınamayan Ndombele'nin 15 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanılmayacak.

Beşiktaş tribününe 'Kara Duvar' projesi hayata geçiyor! 10 milyon TL... Beşiktaş tribününe 'Kara Duvar' projesi hayata geçiyor! 10 milyon TL... Haberi Görüntüle

ANGELINO'NUN BİLETİ KESİLDİ

Galatasaray'da gözden düşen bir diğer isim de İspanyol sol bek Angelino oldu. Forma bulduğu maçlarda beklenen patlamayı yapamayan 26 yaşındaki oyuncu teknik heyetin gözünden düştü. Angelino'nun 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma şartının devreye girmemesi için önümüzdeki maçlarda tercih edilmesi beklenmiyor.

Yapay zeka Galatasaray'ı ele geçirdi! Kombineler çalındı mı? Yapay zeka Galatasaray'ı ele geçirdi! Kombineler çalındı mı? Haberi Görüntüle

SACHA BOEY PREMIER LİG DEDİ

Öte yandan performansı ile adeta büyüleyen Galatasaray'ın yıldız sağ beki Sacha Boey, hayali olan İngiltere Premier Lig'e adım adım yaklaşıyor. Arsenal'ın bir süredir peşinde olduğu 23 yaşındaki oyuncu için Manchester United da devreye girdi.

Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Haberi Görüntüle

NELSSON DA GİDİCİ

Ocak ayında yolların ayrılması beklenen bir diğer isimde Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson oldu. 25 yaşındaki futbolcu, Davinson Sanchez'in transfer edilmesiyle ikinci planda kaldı. Yıldız oyuncudan minimum 10 milyon euro bonservis geliri bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading