Yandex Metrica

Galatasaray'da Torrent'in yerine gelecek isim belli oldu!

Galatasaray'da Torrent'in yerine gelecek isim belli oldu!

Son dakika haberleri... Süper Lig'de çıktığı ilk 5 maçta galibiyet alamayan Domenec Torrent, Göztepe karşısında kader maçına çıkacak.

Spor

23.01.2024, 18:49

Galatasaray'da Domenec Torrent ismi tartışılmaya devam ediyor. 

Fatih Terim'in yerine göreve geldikten sonra 5 Süper Lig maçına çıkan 59 yaşındaki İspanyol antrenör, kötü gidişe dur diyemedi.

Son olarak oynanan Kayserispor maçında sahadan 1-1 eşitlikle ayrılan Sarı-kırmızılılar, küme düşme hattına hızla yaklaşma başladı.

Gelecek hafta deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak olan Galatasaray'da karşılaşmanın sonucuna göre bir karar alınacağı öğrenildi.

Lig'de zor günler geçiren Cimbom'da 3 puanının alınaması durumunda Torrent'in sözleşmesi feshedilecek.

Ciro Immobile, Beşiktaş için İstanbul'da! İşte gol makinesinin ilk sözleri Ciro Immobile, Beşiktaş için İstanbul'da! İşte gol makinesinin ilk sözleri Haberi Görüntüle

LİSTEDE 2 YERLİ HOCA VAR

Galatasaray'da Domenec Torrent'in ayrılması durumunda Okan Buruk ve Bülent Korkmaz'ın düşünülen isimler olduğu belirtildi.

Camiayı yakından bilen bir isme koltuğu devretmek isteyen Aslan'da ağırlığın Korkmaz'dan yana olduğu iddia ediliyor.

Okan Buruk ile geçmişte yaşanan problemler nedeniyle olumsuz görüş bildiren yöneticilerin futbol hayatında sadece Galatasaray forması giymiş olan Bülent Korkmaz'a 1,5 senelik sözleşme teklif etmesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading