Yandex Metrica

Galatasaray'da taraftarı üzecek ayrılık! İtalyan devleri yarışa girdi

Galatasaray'da taraftarı üzecek ayrılık! İtalyan devleri yarışa girdi

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, gelecek sezon için hazırlıklara başladı. En son Boey'i Bayern Münih'e rekor bedelle satan Galatasaray'da diğer yıldız isimlere de teklifler gelemeye devam ediyor.

Spor

22.02.2024, 11:10

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışına giren Galatasaray'da gündem gelecek sezon.

En son yıldız isim Boey'i Bayern Münih'e rekor bellde satan Aslan, önümüzdeki sezonun planlamasını şimdiden düşünüyor.

Jose Mourinho'nun biletini kestiği isme sürpriz talip: 3 kulüp onu istiyor Jose Mourinho'nun biletini kestiği isme sürpriz talip: 3 kulüp onu... Haberi Görüntüle

TALİPLERİ ARTIYOR

Avrupa sahnesindeki performansıyla göz dolduran Bardakçı için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını genç yıldızın taliplerini duyurdu.

Wimbledon'ın kraliçesi belli oldu Wimbledon'ın kraliçesi belli oldu Haberi Görüntüle

TARAFTARI ÜZECEK HAMLE

Konyaspor'dan Galatasaray'a gelen Abdülkerim Bardakcı, göstermiş olduğu performansla Okan Buruk'un vazgeçilmezi oldu. Transferiyle büyük etki yapan milli yıldız, inişli çıkışlı grafiği ile ilk dönem kendisini tam olarak gösterememişti.

Hem mental hem de psikolojik olarak kendini toparlayan Bardakcı, tekrardan kendisi toparladı ve dev kulüplerin radarına girmeyi başardı.

Türkiye'den tarihi yükseliş! FIFA dünya sıralamasını güncelledi Türkiye'den tarihi yükseliş! FIFA dünya sıralamasını güncelledi Haberi Görüntüle

İTALYA DEVLERİ YARIŞA GİRDİ

Türkiye Gazetesi'nin İtalyan basınından derlediği habere göre, Milan ve Lazio, Galatasaray'ın Milli stoperi Abdülkerim Bardakcı'nın transferi için harekete geçmiş durumda.

Milan'ın önceliğinin Torino forması giyen ve güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan 24 yaşındaki sol ayaklı stoper Alessandro Buongiorno olduğu vurgulanırken, bu hedefin gerçekleşmemesi halinde Abdülkerim için resmi teklif ileteceği belirtildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading