Yandex Metrica

Galatasaray'da opsiyon yangını! Sol bek için B.A.Y. geçici çözüm

Galatasaray'da opsiyon yangını!  Sol bek için B.A.Y. geçici çözüm

Galatasaray, sol bek mevkisinde performansından memnun olunmayan Angelino'nun yerine geçici bir çözüm buldu. Okan Buruk, sol bekte Barış Alper Yılmaz'a görev verecek.

Spor

23.01.2024, 21:51

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Angelino, performansının beklentilerin altında kalması nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Şarta bağlı satın alma opsiyonunun dolmasına bir maç kala, Galatasaray yeni bir sol bek transferi için harekete geçti.

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi mi? Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi... Haberi Görüntüle

GEÇİCİ ÇÖZÜM: BARIŞ ALPER YILMAZ

Teknik Direktör Okan Buruk, sol bek mevkisine transfer yapılana kadar geçici bir çözüm buldu. Bu çözüm, genç oyuncu Barış Alper Yılmaz oldu. Antrenmanlarda detaylı bir şekilde çalışacak olan Yılmaz, savunma kısmındaki görevlerine odaklanacak.

Fenerbahçe'de sıra geldi 6 numara transferine! Mourinho'nun listesinde olan 3 yıldız Fenerbahçe'de sıra geldi 6 numara transferine! Mourinho'nun listesinde olan 3... Haberi Görüntüle

Tuğba Şenoğlu Olimpiyat kadrosundan neden çıkarıldı? Yerine gelen İlkin Aydın tartışması büyüyor! Yoksa Galatasaray lobisi mi? Tuğba Şenoğlu Olimpiyat kadrosundan neden çıkarıldı? Yerine gelen İlkin Aydın... Haberi Görüntüle

SATIN ALMA OPSİYONU DOLUYOR

Angelino'nun 20. maçına çıkma opsiyonu dolarken, Galatasaray yönetimi bu durumu değerlendirerek oyuncuyla yollarını ayırmaya karar verdi. 11 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer döneminde yeni bir sol bek transferi yapılması bekleniyor.

45. kupasını kazandı! Lionel Messi için özel tören 45. kupasını kazandı! Lionel Messi için özel tören Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER'İN ZORLI SINAVI

Barış Alper Yılmaz, 11 Ocak'a kadar Galatasaray'ın sol beki olarak görev yapacak. Süper Lig'de Karagümrük, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarına çıkacak olan genç oyuncu, aynı zamanda Fenerbahçe ile oynanacak TFF Süper Kupa maçında da sahada olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading