Yandex Metrica

Galatasaray'da Mertens şaşkınlığı! Yeni takımı..

Galatasaray'da Mertens şaşkınlığı! Yeni takımı..

Galatasaray'ın Napoli'den geçtiğimiz sezon transfer ettiği yıldız oyuncu Mertens, attığı şık golle dikkatleri üzerine çekerken, İtalyan basınında Roma transfer iddiaları gündeme geldi. İtalya'nın önde gelen kaynakları, Mourinho'nun deneyimli oyuncuyu kadrosunda düşünebileceğini belirtti.

Spor

03.05.2024, 23:16

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Napoli'den transfer ettiği ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu Dries Mertens, son oynanan Zalgiris maçındaki şık golüyle adından söz ettirdi. Bu performans, İtalyan basınında transfer iddialarını alevlendirdi.

Hacıosmanoğlu yabancı serbest olacak demişti: Ali Koç ilk restini çekti! Hacıosmanoğlu yabancı serbest olacak demişti: Ali Koç ilk restini çekti! Haberi Görüntüle

MORINHO İLGİLENİYOR

İtalya'nın önde gelen haber kaynaklarından Corriere dello Sport'un aktardığına göre, Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, Roma'ya önerildi. Henüz resmi bir girişim olmasa da Roma'nın başındaki teknik direktör Jose Mourinho'nun deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyebileceği ifade ediliyor.

Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift kameralara böyle yakalandı Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift... Haberi Görüntüle

ROMA TAKİPTE

İtalyan kaynaklar, Roma kulübünün Dries Mertens ile ilgili kısa süre önce bilgi aldığını yazdı. Mertens'in Galatasaray formasıyla toplam 35 maça çıkarak 8 gol ve 5 asistlik performans sergilediği bilgisi de haberde yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading