Yandex Metrica

Galatasaray'da Livakovic gelişmesi: Oyuncu İspanya yolcusu

Galatasaray'da Livakovic gelişmesi: Oyuncu İspanya yolcusu

Galatasaray'da Musleranın emekliye ayrılması ile uzun süre kalesini korutmayı düşündüğü Hırvat kaleci Livakovic için İspanya basını çarpıcı iddialarda bulundu. Basında çıkan haberlere göre Livakovic, La Liga'da oynamak istiyor.

Spor

23.01.2024, 20:44

Süper Lig lider Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezonda hem avrupada hem de ligde iddialı olmak isteyen cimbom, transferde kaleci ve forvet transferine öncelik verecek. Bu doğrultuda Aslan, performansıyla adından söz ettiren Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic'i listesine aldı. Yönetimin 28 yaşındaki eldiven için resmi girişimlere başladığı belirtilmişti.

Galatasaray, TFF başkanlık seçiminde kimi destekleyecek? Dursun Özbek açıkladı! Galatasaray, TFF başkanlık seçiminde kimi destekleyecek? Dursun Özbek açıkladı! Haberi Görüntüle

GÖZÜ LA LİGA'DA

Öte yandan Galatasaray'ın, başarılı kalecinin transferi için Villarreal ve Real Sociedad ile yarıştığı bildirilmişti. Birçok talibi olan Livakovic transferle ilgili kararını verdi. Konuyla ilgili flaş gelişmeyi İspanyol basını duyurdu. Çıkan haberlere göre Livakovic, İspanya Ligi'nde forma giymek istiyor. Bu sebeple Hırvat futbolcu Galatasaray seçeneğini ikinci plana atmış durumda.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç hakkında açıklama yaptı: Söylediğim sözleri... İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç hakkında açıklama yaptı: Söylediğim sözleri... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTİYOR

Livakovic'in 5 büyük ligden birinde düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği aktarıldı. Bu anlamda Villarreal'in kaleci rotasyonu düşünüldüğünde Livakovic için en iyi seçenek olduğu vurgulandı. 1.88 boyundaki kalecinin Dinamo Zagreb ile olan kontratı 2024 yılında bitecek. Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan Livakovic, bu sezon 43 maça çıktı. Livakovic bu karşılaşmalarda 47 gol yedi. Livakovic 9 kez de kalesini gole kapattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading