Yandex Metrica

Galatasaray'da gündem Marcao! Terim'den açıklama

Galatasaray'da gündem Marcao! Terim'den açıklama

Son dakika haberleri... Galatasaray'da dün oynanan Gaziantep maçında ortaya koyduğu performansla alkış alan Marcao taraftarı ve teknik ekibi sevindirdi.

Spor

23.01.2024, 18:13

Süper Lig'in 11.haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Gaziantep FK'yı Morutan ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 2-0 yendi.

Zorlu mücadelede takımının en iyilerinden olan Brezilyalı stoper Marcao ortaya koyduğu performansla alkış aldı.

Lig'in ilk haftasında oynanan GZT Giresunspor maçında Kerem AKtürkoğlu'na vurduğu gerekçesiyle 8 maç men cezası alan 25 yaşındaki oyuncu geçen hafta oynanan Beşiktaş maçıyla beraber sahalara geri dönmüştü.

Rakip takımın ataklarını karşısında başarılı bir oyun ortaya koyan Brezilyalı, karşılaşma sonrası taraftarların ricası kırmayarak üçlü çektirdi.

Türkiye'nin Yaz Olimpiyat Oyunlarındaki başarısı! İşte Olimpiyat madalyası kazanan sporcular Türkiye'nin Yaz Olimpiyat Oyunlarındaki başarısı! İşte Olimpiyat madalyası kazanan sporcular Haberi Görüntüle

FATİH TERİM: MARCAO İÇİN BİR REKOR

Maç sonrası görüşlerini dile getiren teknik direktör Fatih Terim de Marcao için şu sözleri kullandı:

"Marcao'nun takımımız için ne kadar önemli olduğu ortada. Galatasaray olarak süreci doğru yönettiğimiz kanısındayım."

"O zaman küme düşen takımdan oyuncu aldık diye eleştirildik ama bugün çok başka. Marcao 20 müdahalede 16 kez kazanmış, herhalde bu bir rekor. Oyun kurmada ve orayı yönetmede önemli isim. 8 maçta ondan mahrum oynadık. Bahanelere sığınmadan devam ediyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading