Yandex Metrica

Galatasaray'da Davinson krizi patladı! İşte yıldız stoperin kaçıracağı maçlar...

Galatasaray'da Davinson krizi patladı! İşte yıldız stoperin kaçıracağı maçlar...

Galatasaray'ın Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Davinson Sanchez'in raporlarından çıkan sonuçlar, yıldız futbolcunun en az üç hafta sahalardan uzak kalacağını gösterdi. Sanchez'in kaçıracağı maçlar arasında Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ve Kopenhag bulunuyor.

Spor

23.01.2024, 21:46

Galatasaray'ın Alanyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Davinson Sanchez'in durumuyla ilgili kötü haber geldi. Yapılan tetkikler sonucunda sol üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma (strain) tespit edilen Kolombiyalı stoper, en az üç hafta sahalardan uzak kalacak.

İspanya, Avrupa Şampiyonası'ndan kazanılabilecek maksimum parayı kazandı İspanya, Avrupa Şampiyonası'ndan kazanılabilecek maksimum parayı kazandı Haberi Görüntüle

KAÇIRACAĞI MAÇLAR BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılı kulüp, resmi açıklamasında Sanchez'in kaçıracağı maçlar hakkında bilgi verdi. Yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ve Kopenhag karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Ayrıca Süper Lig'de Pendik, Adana Demirspor, Sivasspor ve Karagümrük müsabakalarında da oynaması zor görünüyor.

Maximin'in İstanbul'a geliyor! Fenerbahçe imza töreni için hazırlıklara başladı! Maximin'in İstanbul'a geliyor! Fenerbahçe imza töreni için hazırlıklara başladı! Haberi Görüntüle

İYİLEŞME SÜRECİ VE FENERBAHÇE DERBİSİ ÇALIŞMASI

Normalde 4 ila 6 hafta sürebilecek bir iyileşme süreci öngörülen Sanchez'in, sağlık ekibinin daha hızlı bir iyileşme sağlamaya çalıştığı ve 24 Aralık'taki Fenerbahçe derbisine yetiştirmek istendiği ifade edildi.

İspanya'da Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor! Mbappe'den sonra kimse bunu beklemiyordu İspanya'da Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor! Mbappe'den sonra kimse bunu beklemiyordu Haberi Görüntüle

Alex de Souza kötü başladı! 2'de 2 mağlubiyet Alex de Souza kötü başladı! 2'de 2 mağlubiyet Haberi Görüntüle

ABDÜLKERİM'İN DURUMU

Galatasaray'ın Alanyaspor maçının kadrosunda yer alamayan Abdülkerim Bardakcı'nın, Manchester United maçının hazırlıklarına katılmadığı belirtildi. Milli futbolcunun durumu, bugünkü antrenmanın ardından netlik kazanacak.

Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift kameralara böyle yakalandı Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'UN ANTRENMANI

Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, 5'e 2, topa sahip olma, savunma ve hücum çalışmalarını içerdi. Buruk, öğrencilere yapılması gerekenleri tek tek anlatarak Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Manchester United maçına hazırlık yapılmasını sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading