Yandex Metrica

Galatasaray'a maliyeti ortaya çıktı işte flaş itiraf

Galatasaray'a maliyeti ortaya çıktı işte flaş itiraf

Süperlig lideri Galatasaray devre arası transfer döneminde ilk hamlesini Milli futbolcu Kaan Ayhan ile yapmış ve Sassuolo'dan kiraladı. Kaan Ayhan'ın maaliyeti ile ilgli itiraf ortaya çıktı işte merak edilen detaylar..

Spor

10.05.2024, 16:57

Galatasaray'ın Sassuolo ile anlaşarak önceki gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği Kaan Ayhan, bugün sağlık kontrolünden geçirilecek. Ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak olan milli stoperin, çarşamba günü oynanacak Ümraniyespor maçında kadroda olması bekleniyor.

Trabzonspor bombayı patlatıyor! İspanya'dan geliyor Trabzonspor bombayı patlatıyor! İspanya'dan geliyor Haberi Görüntüle

YARIM SEZON İÇİN 600 BİN EURO ALACAK

Satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadroya katılan 28 yaşındaki oyuncu için İtalyan ekibine 400 bin Euro kiralama bedeli verilecek. 2 milyon 800 bin Euro zorunlu satın alma bedeli ise 4 yıla yayılmış taksitler halinde ödenecek.
Yarım sezon için 600 bin Euro olacak olan Kaan, sonraki 3 sezon ise ilk sene 1 milyon Euro, ikinci yıl 1 milyon 250 bin Euro, üçüncü sene 1 milyon 350 bin Euro kazanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading