Yandex Metrica

Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirmişti! Ve Tanguy Ndombele transfer kararını verdi

Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirmişti! Ve Tanguy Ndombele transfer kararını verdi

Tottenham'ın orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin radarına girerek iki ezeli rakip arasında rekabete yol açmış ve muhtemel transferini kızıştırmıştı. Yıldız oyuncu transferine dair kararını verdi ve takımına ileterek belirsizliği ortadan kaldırdı..

Spor

23.01.2024, 21:17

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Tottenham'da oynayan Tanguy Ndombele'nin transfer durumu sonunda netleşti.

Süper Lig ekibinde yeni dönem: Başkan belli oldu! TFF detayı dikkat çekti Süper Lig ekibinde yeni dönem: Başkan belli oldu! TFF detayı... Haberi Görüntüle

TRANSFER KARARINI VERDİ

Athletic adlı haberde, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Tanguy Ndombele için teklif sunduğu, ancak Fransız futbolcunun ayrılmayı düşünmediği ve bu teklifleri reddettiği ifade ediliyor.

Haberde, Fenerbahçe'nin Ndombele için 10 milyon euro teklif ettiği, ancak Tottenham'ın en az 15 milyon euro talep ettiği belirtiliyor.

Lukaku, Napoli yolcusu! Anlaşma tamam Lukaku, Napoli yolcusu! Anlaşma tamam Haberi Görüntüle

NDOMBELE'NİN KARİYERİ

Tanguy Ndombele, futbol kariyerine Guingamp altyapısında başladıktan sonra Amiens, Lyon ve Tottenham formaları giydi. Geçtiğimiz sezon başında Napoli'ye kiralanarak Serie A'da forma giyen Ndombele, Napoli ile Serie A şampiyonluğu yaşadı. 2019 yılında Lyon'dan Tottenham'a transfer olan Ndombele, Tottenham formasıyla da dikkat çekici performanslar sergilemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading