Yandex Metrica

Galatasaray ve Fenerbahçe YouTube platformunda da yarışta! Avrupa'da ilk 10 için kıyasıya rekabet

Galatasaray ve Fenerbahçe YouTube platformunda da yarışta! Avrupa'da ilk 10 için kıyasıya rekabet

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, Avrupa'nın en çok aboneye sahip spor kulüpleri arasında yer alarak büyük bir çıkış gösteriyor. Türk futbolunun gücü dijital platformlarda da kendini gösteriyor.

Spor

05.03.2024, 23:42

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, Avrupa'da milyonlarca aboneye ulaşarak önemli bir konum elde ediyor. YouTube üzerindeki abone sayılarıyla değerlendirildiğinde, Galatasaray 2,8 milyon aboneyle 12. sırada, Fenerbahçe ise 2,6 milyon aboneyle 13. sırada yer alıyor. 

Fenerbahçe- Lugano maçına İngiliz VAR atandı Fenerbahçe- Lugano maçına İngiliz VAR atandı Haberi Görüntüle

TÜRK TEMSİLCİLERİ, AVRUPA'NIN ZİRVELERİNİ ZORLUYOR

YouTube'da 10 milyon abone barajını aşan kulüpler arasında Barcelona ve Real Madrid gibi devler yer alırken, Galatasaray ve Fenerbahçe de Avrupa'nın en büyük kulüpleriyle rekabet ediyor. Bu başarı, Türk futbolunun uluslararası arenada daha fazla tanınmasını sağlıyor.

ManU-Real savaşının kazananı belli oldu! Leny Yoro imzayı attı ManU-Real savaşının kazananı belli oldu! Leny Yoro imzayı attı Haberi Görüntüle

TÜRK KULÜPLERİNİN TOPLAM ABONESİ 7 MİLYONU GEÇTİ

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un YouTube kanallarının toplam abone sayısı 7 milyonu geçmiş durumda. 

Kulüpler, YouTube kanallarındaki abone sayılarını arttırdıkça izlenme oranları da artıyor ve bu da gelirlerini arttırıyor. Türk kulüpleri, dijital platformlardaki başarılarıyla sadece spor alanında değil, aynı zamanda ekonomik açıdan da güçleniyor.

Suarez ipten aldı! Copa America'nın üçüncüsü Uruguay oldu Suarez ipten aldı! Copa America'nın üçüncüsü Uruguay oldu Haberi Görüntüle

KANALLAR NE ZAMAN AÇILDI?

Galatasaray'ın YouTube kanalı 2011 yılında, Fenerbahçe'nin ise 2013 yılında açıldı. Bu süre zarfında her iki kulüp de abone sayılarını sürekli olarak arttırarak uluslararası alanda tanınırlığını ve etkisini genişletti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading