Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray ve Fenerbahçe Dünya yıldızı için yarışa girdi! Yaz transfer dönemi çok hareketli geçecek

Galatasaray ve Fenerbahçe Dünya yıldızı için yarışa girdi! Yaz transfer dönemi çok hareketli geçecek

Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe yaz transfer dönemi için hazırlıklarına başladı. Galatasaray 60 puanla liderliğini sürdürürken 54 puanda olan Fenerbahçe zirvenin hemen arkasında takibini sürdürüyor. İki takım Dünya yıldızına talip olmuş durumda. İspanyol basını o ismi açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:37

Süper Ligde 14 maç serisi yakalayan Galatasaray Konyaspor deplasmanın mağlubiyet alarak serisi sona ermişti. Fenerbahçe ise Alanyaspor deplasmanında 3 puan alarak aradaki farkı maç eksiği ile birlikte Galatasaray ile puan farkını 3’ e indirdi. Takımların ligdeki yarışı devam ederken bir yandan yaz transfer dönemi için hazırlıklarına başladı. İspanyol basının Dünya yıldızı için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin talip olduğunu yazdı.

Kadro sıkıntısı çeken Beşiktaş'a 3 kötü haber: Antalyaspor maçında yoklar Haberi Görüntüle

DÜNYA YILDIZI TÜRK TAKIMLARINA ÖNERİLDİ

İspanyol basını, iki kulüp taraftarlarını da heyecanlandıracak bir iddia ortaya attı. 'todofichajes' adlı sitede yer alan haberde şu sözlere yer verildi:

"Isco, bir sonraki varış yeri hakkında henüz karar vermedi. Biri Flamengo'dan, diğeri LA Galaxy'den olmak üzere iki resmi teklif aldı. Ancak 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Avrupa'daki sahnesini sonlandırmak istemiyor."

"Oyuncunun menajeri Jorge Mendes, başarılı futbolcuyu bazı Türk ve Yunan ekiplerine önerdi. Fakat oyuncuya şu ana kadar Türkiye'den bir teklif gitmedi."

. "Bu bahsi geçen takımlar Isco'ya resmi teklifte bulunursa, futbolcunun önceliği Avrupa'da devam etmek olduğu için Brezilya ve Amerika'dan gelen teklifleri reddedecek. "Oyuncu Türkiye Ligi'nde liderlik mücadelesi veren ve bir sonraki sezon Avrupa müsabakalarında oynayacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerildi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading