Yandex Metrica

Galatasaray-Sparta Prag maçında VAR yok mu? GS-Sparta Prag maçında VAR hakemi, VAR uygulaması neden yok? Avrupa Ligi, Konferans Ligi'nde VAR yok mu?

Galatasaray-Sparta Prag maçında VAR yok mu? GS-Sparta Prag maçında VAR hakemi, VAR uygulaması neden yok? Avrupa Ligi, Konferans Ligi'nde VAR yok mu?

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Galatasaray Çekya temsilcisi Sparta Prag ile rövanş maçına çıkacak. Oldukça kritik öneme sahip olan bu maçta hakemler de verecekleri kararlar ile maçın kaderine etki edebilir. Galatasaray-Sparta Prag maçında VAR yok mu? soruları ise taraftarlarca merak ediliyor. Peki GS-Sparta Prag maçında VAR hakemi, VAR uygulaması neden yok? Avrupa Ligi, Konferans Ligi'nde VAR yok mu?

Spor

04.03.2024, 13:40

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu 3. sırada bitirerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray son 32 turunda Çekya temsilcisi Sparta Prag ile eşleşti. Süper Lig'de yoluna emin adımlarla ilerleyen Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçı röanş karşılaşmasınından da zaferle ayrılmak istiyor. Oldukça kritik öneme sahip olan rövanş maçının hakemleri belli oldu. Maçı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Galatasaray-Sparta Prag maçında VAR yok mu? GS-Sparta Prag maçında VAR hakemi, VAR uygulaması neden yok? Avrupa Ligi, Konferans Ligi'nde VAR yok mu? soruları ise taraftarlarca sorulmaya başlandı.

Galatasaray'dan bomba transfer: Hedef İngiltere Galatasaray'dan bomba transfer: Hedef İngiltere Haberi Görüntüle

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇINDA VAR YOK MU?

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi grup aşamalarında VAR uygulaması bulunuyor. Ancak grup şaması öncesi play-off etaplarında VAR uygulaması yer almıyor. Temsilcilerimizin yer aldığı play-off maçlarında oldukça tartışmalı kararlara imza atılmıştı. Seyirciler ise VAR uygylaması olup olmadığını araştırmıştı. 

Okan Buruk transfer edilecek oyuncu profilini açıkladı Okan Buruk transfer edilecek oyuncu profilini açıkladı Haberi Görüntüle

GS-SPARTA PRAG MAÇINDA VAR HEKEMİ, VAR UYGULAMASI NEDEN YOK?

Sparta Prag - Galatasaray maçında VAR koltuğunda Stuart Attwell, AVAR'da da David Coote oturacak. UEFA mücadelelerinde play-off aşamasında ise VAR uygulaması yer almıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading