Yandex Metrica

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne play-off turundan katılacak! İşte muhtemel rakipleri

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne play-off turundan katılacak! İşte muhtemel rakipleri

Konyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek 24. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, ülkemizi gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Turnuvaya play-off turundan başlayacak olan Galatasary'ın gruba kalabilmesi için önünde tek engel var.

Spor

27.05.2024, 10:19

Konyaspor'u deplasmanda 3-1 yenerek Trendyol Süper Lig'de 24. kez zafere ulaşan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılma hakkı elde eden Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu. Galatasaray, ilk Avrupa maçına 20 veya 21 Ağustos'ta çıkacak. 

Galatasaray'ı play-off turunda Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Kızıl Yıldız (Sırbistan), Young Boys (İsviçre), Dinamoz Zagreb (Hırvatistan) ve PAOK (Yunanistan) gibi dişli rakipler bekliyor. Maccabi Tel Aviv (İsrail), Bodo Glimt (Norveç), Ferençvaroş (Macaristan), Karabağ (Azerbaycan), Slovan Bratislava (Slovakya) diğer olası rakipler.

Pepe transferinde sıcak gelişme! Süper Lig'e mi dönüyor? Pepe transferinde sıcak gelişme! Süper Lig'e mi dönüyor? Haberi Görüntüle

AYAK BASTI PARASI 15.64 MİLYON EURO

Okan Buruk ve öğrencileri, bu turu geçerse Şampiyonlar Ligi'ne kalacak ve 15.64 milyon Euro katılım parasını kasasına koyacak. Ayrıca Galatasaray, grupta her galibiyet için 2.8 milyon Euro alacak. Galatasaray, her beraberlik için 930 bin Euro gelir elde edecek.

Beşiktaş, Gabriel Paulista'yı resmen açıkladı! Yıldız futbolcunun alacağı ücret... Beşiktaş, Gabriel Paulista'yı resmen açıkladı! Yıldız futbolcunun alacağı ücret... Haberi Görüntüle

İŞTE GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKiPLERi

Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

Kızıl Yıldız (Sırbistan)

Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

PAOK (Yunanistan)

Maccabi (İsrail)

Ferençvaroş (Macaristan)

Karabağ (Azerbaycan)

Fenerbahçe'de ilk ayrılık geldi! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı... Fenerbahçe'de ilk ayrılık geldi! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı... Haberi Görüntüle

TARİHLER BELLİ OLDU

Öte yandan ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edecek takımlarımızın ilk maçlarına çıkacağı tarihler de belli oldu. Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray, Avrupa'da sezonu 20 Ağustos'ta play-off maçıyla birlikte açacak. Ligi ikinci sırada bitiren Fenerbahçe ise 2. Ön Eleme Turu ile birlikte 23 Temmuz'da sahaya çıkacak. Türkiye Kupası'nın kazananı Beşiktaş, 22 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki ilk maçında sahada olacak. Trabzonspor ve Başakşehir ise 25 Temmuz'da Avrupa kupalarındaki ilk maçında yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading